İnceleme AXE Ice Chill

Makaleler
42
Yer
Cordis Die
Bugün AXE Ice Chill deodorantı inceliyoruz. Yıllardır piyasada popülerliğini koruyor farklı aromalar ile fakat Ice Chill yenilenen formül olarak satılıyor şu an piyasada.

Markanın ferahlık odaklı deodorantlarından biri. İlk sıkıldığında nane, limon, okaliptüs aromaları sayesinde oldukça serin ve temiz bir his veriyor. Tatlı, şekerli, ağır kokular yerine daha çok duştan yeni çıkmışsınız gibi bir his oluşturuyor. Bu nedenle bence özellikle yaz aylarında ve günlük kullanımda başarılı bir seçenek.

Koku, ilk dakikalarda oldukça belirgin olsa bile zamanla yumuşayarak hafif misk ve odunsu aromalara evriliyor. Kötü bir koku da değil, yine iyi hissettiriyor. Kalıcılık konusunda ise bir deodorant spreyden bekleneni sunuyor. Tende birkaç saat hissedilirken kıyafet üzerinde biraz daha uzun süre kalabiliyor. Tabii çok abartı süreler beklemeyin. Birkaç saat işte. Zaten gün boyu yoğun kalıcılık bekleyenler için yeterli değil ancak gün içerisinde gerektiğinde kolayca tazelenebiliyorsunuz.

Sprey mekanizması ürünü homojen şekilde dağıtıyor ve ciltte rahatsız edici bir his bırakmıyor. Cildinize reçel gibi yapışmıyor yani. Koku profili unisex kullanıma da oldukça yakın fakat daha çok erkek kullanıcıları hedefleyen klasik Axe çizgisi işte.

Genel olarak ağır, baharatlı veya tatlı kokular yerine ferah ve temiz kokuları sevenler için başarılı bir alternatif. Özellikle uygun fiyata bulunabilirse günlük kullanım için fiyat/performans açısından tercih edilebilecek deodorant spreylerden biri. Ancak parfüm kalıcılığı bekleyen kullanıcıların beklentisini tam olarak karşılamayacağını da belirteyim.

Fiyatı genelde ortalama 130-200 TL bandında değişiyor. Fiziksel mağazalarda genelde daha pahalı, internette daha uygun. Arada bir denk getirirseniz mağazalardan da alabilirsiniz. Ben bugün adet fiyatını 99 TL olarak yakaladım X bir yerde. Stokladım. Yakalarsanız affetmeyin.

Özetle, iyi bir ürün. Yaz aylarında fresh bir koku arıyorsanız deneyebilirsiniz.

Yağmur gibi makalelerden sonra böyle kısa, tatlı bir şey yazmak istedim. Teşekkür ederim.

Herkese iyi forumlar.

Axe deodorantları güzel koku seçeneklerine sahip fakat kalıcılık konusunda pek iyi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…