Detaylar
Kim cevapladı?Matrix
Uzman
Tsk durumum varSeneye 1500-2000 TL ödeyeceksiniz. Durumunuz var ise geçmenizi öneririm yoksa tarife değişikliğinde daha uygun bir tarifeye geçemiyorsunuz.
O zaman siz bilirsiniz ama TSK'da akıllı telefon yasak.
Matrix
Uzman
Askerliği yapalı çok olduO zaman siz bilirsiniz ama TSK'da akıllı telefon yasak.
An itibarıyla tarifeye geçmiş bulunmaktayim.
Son düzenleme:
Bulunduğunuz yerlerde internet olmasına, işinizin sürekli birileriyle konuşmak olmasına, şu anki paketinizin yetme durumuna göre değişir. Mesela Migros, Opet gibi yerlerden sürekli alışveriş yapıyor musunuz? Yanımda Premium'a ihtiyacınız var mı? Yoksa daha düşük sınırsız paketler de var diye hatırlıyorum, kontrol etmeniz gerekiyor.
Ha şöyle bir durum da söz konusu tabii: 24 ay boyunca ~1000 TL ödeyeceksiniz. Şu an bir telefon tarifesine 1000 TL ödemek pek mantıklı gelmeyebilir ama seneye belki mantıklı olur, içinde bulunduğumuz ekonomik durum malum. O zaman geçmeye ihtiyaç duyduğunuzda belki de bir alt sınırsız paket 1000 TL değerinde olacak. Bu tür durumları da göz önünde bulundurup seçim yapmanız gerekiyor.
Ha şöyle bir durum da söz konusu tabii: 24 ay boyunca ~1000 TL ödeyeceksiniz. Şu an bir telefon tarifesine 1000 TL ödemek pek mantıklı gelmeyebilir ama seneye belki mantıklı olur, içinde bulunduğumuz ekonomik durum malum. O zaman geçmeye ihtiyaç duyduğunuzda belki de bir alt sınırsız paket 1000 TL değerinde olacak. Bu tür durumları da göz önünde bulundurup seçim yapmanız gerekiyor.
Matrix
Uzman
Bulunduğunuz yerlerde internet olmasına, işinizin sürekli birileriyle konuşmak olmasına, şu anki paketinizin yetme durumuna göre değişir. Mesela Migros, opet gibi yerlerden sürekli alışveriş yapıyor musunuz? Yanımda Premium'a ihtiyacınız var mı? Yoksa daha düşük sınırsız paketler de var diye hatırlıyorum, kontrol etmeniz gerekiyor.
Migros hariç diğer yerlerden alışveriş yapmıyorum. Yanımda premium nedir bilmiyorum ve interneti aktif kullanan birisiyim ve bulunduğum bölgedeki ADSL 12 megabit hiz alabiliyorum. Hot spot sınırını aşmanın bil yolu var mış sınırı aşınca PC oyun indirmek içinde kullanmayı dusunuyorum.
nigelhayes
Uzman
En çok sosyal medya kullanıyorsanız 3te 1 fiyatına.
Yeni gördüm oyun indirmek içinse yetmez tabi.
Matrix
Uzman
Eki Görüntüle 149490
En çok sosyal medya kullanıyorsanız 3'te 1 fiyatına.
Yeni gördüm oyun indirmek içinse yetmez tabii.
Aynen ev internetini de kapatacak haziran taahhüt bitiyor.