Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Doruk51

Uzman
Merhaba bilgisayarı uzun zamandır kullanıyorum ama aygıt yöneticisinde sürücüsü yüklenmemiş aygıt var donanım kimliklerini aşağıya bırakıyorum.

Not: İşletim sistemim Windows 11 Insider.

Ekran görüntüsü 2024-10-19 191832.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu donanım kimliği Intel Serial IO sürücüsüne ait. Buradan kurulumunu yapabilirsin:

Bu sürücü basitçe, işletim sisteminize anakartınız hakkında bilgi sağlar ve tüm özellikleri en iyi şekilde kullanmasına yardımcı olur. Yüklemenizi tavsiye ederim.

Sürücü yükleme programları ile de kontrol edebilirsin.
Bu programlara örnek vermen daha iyi olurdu. Umarım "Driver Booster" gibi programlardan bahsetmiyorsundur...
Sisteminde 7-Zip yüklü mü? Yüklü değilse yükleyip dener misin? Uğraşmak istemiyorsan "uyumluluk ayarlarını kullanarak yükle" demeyi veya sürücüyü benim attığım linkten kurmayı deneyebilirsin bu arada.

Hocam sizin attığınız dosyanın logosunda HP var da sıkıntı çıkar mı oradan kurarsam.

Benim kendi indirdiğim dosya niyeyse tıklayınca izin istiyor ama açılmıyor normalde açılıyordu.

Evet hocam exe yi çalıştırdım lisans koşullarını kabul ettim 5 saniyede yükledi.

Teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-10-19 205643.webp
    Ekran görüntüsü 2024-10-19 205643.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 72