Doruk51 Uzman Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 203 Çözümler 4 Beğeniler 64 19 Ekim 2024 #1 Merhaba bilgisayarı uzun zamandır kullanıyorum ama aygıt yöneticisinde sürücüsü yüklenmemiş aygıt var donanım kimliklerini aşağıya bırakıyorum. Not: İşletim sistemim Windows 11 Insider. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ekim 2024
Merhaba bilgisayarı uzun zamandır kullanıyorum ama aygıt yöneticisinde sürücüsü yüklenmemiş aygıt var donanım kimliklerini aşağıya bırakıyorum. Not: İşletim sistemim Windows 11 Insider.
Çözüm Kedicik 19 Ekim 2024 Bu donanım kimliği Intel Serial IO sürücüsüne ait. Buradan kurulumunu yapabilirsin: https://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp154001-154500/sp154139.exe Bu sürücü basitçe, işletim sisteminize anakartınız hakkında bilgi sağlar ve tüm özellikleri en iyi şekilde kullanmasına yardımcı olur. Yüklemenizi tavsiye ederim. BoomBookTR dedi: Sürücü yükleme programları ile de kontrol edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu programlara örnek vermen daha iyi olurdu. Umarım "Driver Booster" gibi programlardan bahsetmiyorsundur...
Bu donanım kimliği Intel Serial IO sürücüsüne ait. Buradan kurulumunu yapabilirsin: https://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp154001-154500/sp154139.exe Bu sürücü basitçe, işletim sisteminize anakartınız hakkında bilgi sağlar ve tüm özellikleri en iyi şekilde kullanmasına yardımcı olur. Yüklemenizi tavsiye ederim. BoomBookTR dedi: Sürücü yükleme programları ile de kontrol edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu programlara örnek vermen daha iyi olurdu. Umarım "Driver Booster" gibi programlardan bahsetmiyorsundur...
Kedicik Seçkin Merkez Kontrolü Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.555 Makaleler 6 Çözümler 271 Beğeniler 4.238 Yer LTBE 19 Ekim 2024 #11 Doruk51 dedi: Sıkıştırılmış klasördü, ben WinRAR ile klasöre ayıkladım. Genişletmek için tıkla... Sisteminde 7-Zip yüklü mü? Yüklü değilse yükleyip dener misin? Uğraşmak istemiyorsan "Uyumluluk ayarlarını kullanarak yükle" demeyi veya sürücüyü benim attığım linkten kurmayı deneyebilirsin bu arada. Artı 0 Eksi
Doruk51 dedi: Sıkıştırılmış klasördü, ben WinRAR ile klasöre ayıkladım. Genişletmek için tıkla... Sisteminde 7-Zip yüklü mü? Yüklü değilse yükleyip dener misin? Uğraşmak istemiyorsan "Uyumluluk ayarlarını kullanarak yükle" demeyi veya sürücüyü benim attığım linkten kurmayı deneyebilirsin bu arada.
KS KS Doruk51 Uzman Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 203 Çözümler 4 Beğeniler 64 19 Ekim 2024 #12 Kedicik dedi: Sisteminde 7-Zip yüklü mü? Yüklü değilse yükleyip dener misin? Uğraşmak istemiyorsan "uyumluluk ayarlarını kullanarak yükle" demeyi veya sürücüyü benim attığım linkten kurmayı deneyebilirsin bu arada. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin attığınız dosyanın logosunda HP var da sıkıntı çıkar mı oradan kurarsam. Benim kendi indirdiğim dosya niyeyse tıklayınca izin istiyor ama açılmıyor normalde açılıyordu. Artı 0 Eksi
Kedicik dedi: Sisteminde 7-Zip yüklü mü? Yüklü değilse yükleyip dener misin? Uğraşmak istemiyorsan "uyumluluk ayarlarını kullanarak yükle" demeyi veya sürücüyü benim attığım linkten kurmayı deneyebilirsin bu arada. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin attığınız dosyanın logosunda HP var da sıkıntı çıkar mı oradan kurarsam. Benim kendi indirdiğim dosya niyeyse tıklayınca izin istiyor ama açılmıyor normalde açılıyordu.
Kedicik Seçkin Merkez Kontrolü Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.555 Makaleler 6 Çözümler 271 Beğeniler 4.238 Yer LTBE 19 Ekim 2024 #13 Doruk51 dedi: Hocam sizin attığınız dosyanın logosunda HP var, sıkıntı çıkar mı oradan kurarsam? Genişletmek için tıkla... Hayır, çıkmaz. Aynı sürücü markadan markaya değişmiyor. Artı 0 Eksi
Doruk51 dedi: Hocam sizin attığınız dosyanın logosunda HP var, sıkıntı çıkar mı oradan kurarsam? Genişletmek için tıkla... Hayır, çıkmaz. Aynı sürücü markadan markaya değişmiyor.
KS KS Doruk51 Uzman Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 203 Çözümler 4 Beğeniler 64 19 Ekim 2024 #14 Evet hocam exe yi çalıştırdım lisans koşullarını kabul ettim 5 saniyede yükledi. Teşekkür ederim. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-10-19 205643.webp 17,5 KB · Görüntüleme: 73 Artı 0 Eksi