dej2easy

Gelişen
Merhaba arkadaşlar.
Oturma odamda Windows 11 yüklü kasalı bir PC'm var ve CAT6 ile internete bağlıyım (Wi-Fi desteklemiyor). Aynı odada da Samsung marka bir akıllı TV'm var ve Wi-Fi ile internete bağlı. Ben PC'den TV'ye ekran paylaşmak istiyorum. Laptoplarda Win+k tuşundan mümkün çünkü aynı Wi-Fi ağındalar ama kablolu internetli PC'mden bunu nasıl yapabilirim?

Not: HDMI bağlayacak kadar PC-TV arası yakın değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Aynı ağa bağlı cihazlarda Windows+K ile yansıtmanız mümkün. Oyun için kullanacaksanız pek tavsiye edilmez fakat film veya video izlemek için kullanabilirsiniz. Televizyondan da giriş kaynakları kısmında screen mirroring kısmını bulabildiniz mi?

Merhaba. Aynı ağa bağlı cihazlarda Windows+K ile yansıtmanız mümkün. Oyun için kullanacaksanız pek tavsiye edilmez fakat film veya video izlemek için kullanabilirsiniz. Televizyondan da giriş kaynakları kısmında screen mirroring kısmını bulabildiniz mi?

Maalesef Win+K'da çıkmıyor.

Hem TV hem de bilgisayar Wi-Fi ağına bağlı olması gerekiyor. Saçma ama böyle.

Çok basit bir şey ama sanırım dediğiniz gibi.

Aynı şekilde yapabiliyor olmanız lazım.

Olmuyor maalesef hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Televizyondan kaynak seçerken screen mirroring kısmına girdiniz mi?

Evet girdim, Windows PC bağlamak için yönergeler de vardı ama parantez içinde "Kablosuz" ibaresi var. Windows'dan da cihaz ekleme menüsünden aratıyorum görmüyor.

Sanırım kablolu bir PC kablosuz baska bir cihaz ile bağlanmıyor.

Bilgisayarın da kablosuz olarak bağlanması gerekiyor. Kablolu bağlantıda kablosuz görüntü aktarımı yapılamıyor.

Sizin dediğiniz gibi yapılamıyor.

Geç cevap için kusura bakmayınız.