Mevcut Aynı kişiye sürekli belirli ifadeleri atan kişilere bir süreden sonra uyarı verilmeli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Amon Hutep
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 431
  • Etiketler Etiketler
    ceza uyarı
Bu öneri hâlihazırda uygulamadadır.
Var zaten bu, raporlarsanız gereğini yapıyorlar.
Yapılmıyor hocam. Bazıları karşı görüşlü ve haklı bir şey dediğinizde gidip beğenmedim basılmayacak nesnel mesajlara da beğenmedim basıyor. Örneğin öneri konusunda kötü bir öneri yapılıyor. Ben beğenmedim atıp sebeplerini söylüyorum ve daha iyi bir öneri yapıyorum. Karşı tarafta bunu görüp konu başındaki bütçe nedir? sorusuna kadar beğenmedim basıyor. Raporladığımda ise 5'i geçmediğinden spam sayılmıyor diyor.

Forumu bu kadar ciddiye almayın arkadaşlar. Gerçek anlamda fikirlerinizin beğenilmesini ve beğenilmemesini nasıl normal karşılıyorsanız, spam olarak beğenmeme ifadesi bırakanları da normal karşılayın. Sinirlerinizin bozulmasına müsade etmeyin, sanal ortam burası ne de olsa. Eğlenmeye bakın.

Spam yapanlar da forumu veya genel olarak sanal ortamı çok ciddiye alıyorlar, onlara benzemeyin.

Tadını çıkarın.

Kahkaha filan atıyorlarsa dediğine katılıyorum ama günde birisi aynı üyenin mesajlarını 10 defa beğeniyorsa sorun olmaz bence.

Spam şeklinde alakasız mesajlara yapılıyorsa zaten raporlamanız durumunda gereken yapılır. Bunun haricinde bir duruma karışılmaz, hâlihazırda aktif olan bir öneri olduğundan kapatıyorum.

Geri
Yukarı Alt