Bu öneri hâlihazırda uygulamadadır.
Benzer konular
- Öneri
- Öneri
- Öneri
- Öneri
Örnek olarak belirli bir kişiye mesela günde 10 defaSürekli atarsa zaten spam yapmış olur ve rapor durumunda ceza alır. Arada yaparsa zaten beğenmediği içindir ya da atmak için atmıştır ki bilemeyiz neden attığını.
Biraz daha detay yazsanız iyi olur muş.
Mesele 10 tane ifade atması değil. Mesele çok kısa bir zamanda bunu yapması örnek 1-2 saat
Var zaten bu, raporlarsanız gereğini yapıyorlar.Bunu herkes için söylemiyorum ancak bazıları sırf sinir etmek ya da trollemek için sürekli bu ifadeleri atıyorlar. Böyle kişiler belirli bir yerden sonra ceza yemeli.
Mesele 10 tane ifade atması değil. Mesele çok kısa bir zamanda bunu yapması örnek 1-2 saat.
Ona bakarsanız tamamen forumda yanlış bilgi yayıp konuyla alakasız şeyler söyleyenler “Haha” ifadesi sayesinde çok fazla beğeni sayısı kazanıyor. Aslında ifadeler tamamen amacı dışında kullanılıyor ama forumdaki bu gereksiz rekabeti ve beğen sayılarına yüklenen anlamı kaldırmaları gerekiyor. Belirli bir seviye sistemi olması çok hoş ancak beğeni sayısında rekabet olmamalı, çok tutarsız. Çoğu üye de beğenmedim ifadesi aldığını görünce çıldırıyor, intikamını almaya çalışıyor. Sırf beğenmedim aldı diye atan kişinin profiline girip alakasız bir mesaja beğenmedim atacak kadar acizlerBunu herkes için söylemiyorum ancak bazıları sırf sinir etmek ya da trollemek için sürekli bu ifadeleri atıyorlar. Böyle kişiler belirli bir yerden sonra ceza yemeli.