Aynı konuyu aynı gün 2–3 farklı kaynaktan çözmek mantıklı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sanakırgınım
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 119
  • Etiketler Etiketler
    gün
Merhaba arkadaşlar, Şu an TYT–AYT temelimi güçlendirmeye çalışıyorum ve bir çalışma sistemi hakkında fikir almak istiyorum.

Örneğin; bir konuyu Bıyıklı Matematik ile öğreniyorum (mesela polinom).

Aynı gün içinde;

1. Mikroorjinal (kolay–orta) seviyesinden aynı konunun sorularını çözüyorum.

2. Ardından 345 gibi orta seviye bir kaynaktan yine aynı konuyu çözüyorum.

Bu sistemi hem TYT hem AYT için tüm konularda uygulamayı düşünüyorum. Yani aynı konuyu aynı gün 2–3 farklı kaynaktan çözmek mantıklı mı? Verim sağlar mı?

Ayrıca fasiküller konuyu öğrenirken mi, yoksa konu bittikten sonra mı çözülmeli?

Bu konuda tecrübeli arkadaşların önerilerini duymak isterim.
Teşekkür ederim!

Fasikül konuyu kafaya oturtamadımı çözülür. Tutup her konudan fasikül çözmeye gerek yok.
Hocam şuan elimde orijinal, türev, integral, fonksiyon, limit süreklilik fasikülü var ayt başlamadan önce tyt fonksiyonları matematiğin ilacı, 345, 3d, Miray ve orijinalin fonksiyon fasikülü ile sağlam fonksiyon öğrenmek istiyorum. sizce. türev integral trigonometri için çözmemiz lazım mı fasikül

Sana bağlı. Ancak fonksiyondan fasikül çözüceğime gider Eyüp B'nin tüm fonksiyon sorularını bitirirdim. Türev ve integralde çözülebilir. Trigoda pek gerekli mi bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…