Göründüğü Gibi Olan
Yetkin
- Makaleler
- 1
Okul için kalemli klavye kılıflı bir tablet işini görecektir.
Hocam Allah aşkına hangi cihazmış o ya?Üstat bir yere kadar Apple düşmanlığını bile anlarım da MacBook nasıl boş cihaz olabilir prizden çektiğinde aynı gücü verip bunu 20 saat pil ömrüyle yapmasıyla birlikte, fanı bile yok.
Çok da fazla fark etmiyor, 7730U kullanıyorum 7-8 saat gidiyor şarjı. Oyun oynamak istiyorsanız alın Windows laptop geçin, oyun oynamam da olur diyorsanız MacBook müthiş bir şey, ki oyun da oynatıyor zaten de biraz zahmetli.
Tablet düşünmüyorum hocam,mühendislik okuyorum.Okul için kalemli klavye kılıflı bir tablet işini görecektir.
Üstat bir yere kadar Apple düşmanlığını bile anlarım da MacBook nasıl boş cihaz olabilir prizden çektiğinde aynı gücü verip bunu 20 saat pil ömrüyle yapmasıyla birlikte, fanı bile yok.
Çok da fazla fark etmiyor, 7730U kullanıyorum 7-8 saat gidiyor şarjı. Oyun oynamak istiyorsanız alın Windows laptop geçin, oyun oynamam da olur diyorsanız MacBook müthiş bir şey, ki oyun da oynatıyor zaten de biraz zahmetli.
Ben de aynı düşünceden dolayı bu konuyu açtım zaten hocam.Kazık olması, yükseltme yapılamaması benim için gayet alınmaz yapıyor o cihazı. Mac yerine gider aynı fiyata daha iyi bir Ultrabook alır hem zahmetsizce oyunumu oynar hem de takılırım.
Windows ultrabooklar da Apple'ı taklit etmeye başladılar iyicedaha iyi bir Ultrabook alır hem zahmetsizce oyunumu oynar hem de takılırım.
Değil aslında. Kişisel kullanıma bağlı tamamen. Ben gaming laptoplara çok sıcak bakmıyorum, 50 bin verip 4060 laptop almak pek mantıklı gelmiyor. Onun yerine 25 bine fıstık gibi kasa toplayıp daha iyi oyun performansı alırım, yanına da 25 bine ACER TravelMate P6 gibi bir makine çekerim, mis gibi takılırım. Ki öyle yaptımDokunulamaz bir cihaza, oyun oynanılamaz bir cihaza o kadar vermek çok mantıksız.
Evde RX 6750 XT oyun kasam var, yanımda ASUS ZenBook 14 ultrabook var.Şarjı 6-8 saat hatta daha fazla giden gaming cihazlarda var. Ben MacBook hiç önermem şahsen boş cihazlar. Bütçe nedir?
Ben de onu merak ediyorum vallahiBu çok düz bir bakış açısı MacBook tamamen iş odaklı ve profesyonel kullanım için tasarlanmış cihazlar iş konusunda birçok büyük şirket hem yazılımı hem de gücü yüzünden Mac cihazları tercih ediyor keza birçok insan da MacBook kullanıyor işleri için.
Ayrıca 6-8 saat giden gaming laptop varsa link bırakırsanız sevinirim bizzat almak isterim![]()
Ayrıca 6-8 saat giden gaming laptop varsa link bırakırsanız sevinirim bizzat almak isterim![]()
Kendim test etmedim tabi ancak Jarrod's Tech gibi güvenilir kanallar bazı ASUS TUF ve Lenovo modellerinin 6 saatlere dayandığını söylüyor.
Kendim test etmedim tabi ancak Jarrod's Tech gibi güvenilir kanallar bazı ASUS TUF ve Lenovo modellerinin 6 saatlere dayandığını söylüyor.
Aşağıdaki zaman ayarlı videoya bakabilirsiniz.