Bu çok düz bir bakış açısı MacBook tamamen iş odaklı ve profesyonel kullanım için tasarlanmış cihazlar iş konusunda birçok büyük şirket hem yazılımı hem de gücü yüzünden Mac cihazları tercih ediyor keza birçok insan da MacBook kullanıyor işleri için.
Ayrıca 6-8 saat giden gaming laptop varsa link bırakırsanız sevinirim bizzat almak isterim :)

1741444264884.webp

Koyu mor olanlar yarı parlaklıkta ve tasarruf modunda video izlerken.

Bunlar gibi bir çok model daha var.

Son düzenleme:
@11816, muhtemelen 30 dakika video açıyorlar, giden şarja bakıp oranlıyorlar. Benim arkadaşta Lenovo LOQ var 4050'li, 4 saat falan dayanıyordu pili. Kucağına alıp film milm zart zurt izliyordu, takılıyordu. 6-8 saat olmasa da 4 saati kendim onaylayabilirim:rofl:

Hocam işte mesele de o taş çatlasa 4 saat dayanır o da video izlerken üstelik parlaklık kısık bilemem tasarruf ayarında falan çünkü bu tarz cihazların doğasında yok bunlar yüksek performans cihazları o yüzden tabii ki güç tüketecekler.

Eki Görüntüle 131036

Koyu mor olanlar yarı parlaklıkta ve tasarruf modunda video izlerken.

Bunlar gibi birçok model daha var.

Aynı modelleri hem forumlarda hem çevremde kullananlarda bu tarz abartılı kullanım saatleri görmedim. Ki parlaklık düşük ve tasarruf modunda kullanacağıma kullanmam daha iyi bunu kabul edin oyuncu laptopları pil konusunda çok ama çok başarısızlar.

Ben de aynı düşünceden dolayı bu konuyu açtım zaten hocam.

Dokunulamaz bir cihaza, oyun oynanılamaz bir cihaza o kadar vermek çok mantıksız.

Dostum sen de hem performanslı olup şarjı gitsin hafif olsun diyorsun hem de dokunulmaz oyun oynayamam diyorsun o zaman birinden vazgeçeceksin ya performans/pil/hafiflik seçeceksin ya da performansı seçeceksin.

Dostum sen de hem performanslı olup şarjı gitsin hafif olsun diyorsun hem de dokunulmaz oyun oynayamam diyorsun o zaman birinden vazgeçeceksin ya performans/pil/hafiflik seçeceksin ya da performansı seçeceksin.
Ya da bütçe artacak. Hafif, ince, güçlü, pil ömrü uzun… Bütün bunları yapan ASUS Zephyrus’lardır, Razer Blade’lerdir, MSI Stealth’lerdir, bu yüzden de pahalıdırlar. Çok pahalı.

Hocam işte mesele de o taş çatlasa 4 saat dayanır o da video izlerken üstelik parlaklık kısık bilemem tasarruf ayarında falan çünkü bu tarz cihazların doğasında yok bunlar yüksek performans cihazları o yüzden tabii ki güç tüketecekler.

Aynı modelleri hem forumlarda hem çevremde kullananlarda bu tarz abartılı kullanım saatleri görmedim. Ki parlaklık düşük ve tasarruf modunda kullanacağıma kullanmam daha iyi bunu kabul edin oyuncu laptopları pil konusunda çok ama çok başarısızlar.

Ya da ayrı ayrı alacağım.

Macbook veya Gaming taraflı olmayan grafik kartı güçlü olan İntel 200V İşlemcili laptoplara bakabilirsin. Intel Arc 140V modelli grafik kartları dediğin oyunları oynatabilecek güçte. Tabii bu bilgisayarların asıl hedefi oyun olmadığından uzun vadede laptop'a bir zararı olur mu bilemiyorum.

@18373, kasa + ince bir laptop, mükemmel kombinasyon👌
Masaüstü gereksiz elektrik yakıyor hocam,laptop daha hesaplı gibi.

Macbook veya Gaming taraflı olmayan grafik kartı güçlü olan İntel 200V İşlemcili laptoplara bakabilirsin. Intel Arc 140V modelli grafik kartları dediğin oyunları oynatabilecek güçte. Tabii bu bilgisayarların asıl hedefi oyun olmadığından uzun vadede laptop'a bir zararı olur mu bilemiyorum.
Gaming laptop'ların bile oyun amaçlı olmadıklarını düşünüyorum.Spec farkından dolayı biraz da rgb tabii,gerisi fos.

Laptopta oyun oynanmaz işte de şartlar el vermiyor.

Son düzenleme: