Meslek hayatında başarılar.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 7
Elbette atacağım, vaktim oldukça destek olacağım. Gelecekte projelerimi duyurduğumda onların da yine genel düşünüldüğünde insanlık faydasına projeler olduğunu göreceksiniz. Basit bir ipucu vereyim, yıllar öncesinden beri geliştirdiğim ve bu yıl tüm arka plan işlerini hallettiğim bir proje. Mavi ekran hata analizi kategorisini kasıp kavuracak
- Makaleler
- 7
Yaklaşık 2.5 aydır foruma girmiyordum ve şöyle bir bakayım ne olmuş ne bitmiş diye bu duyuruyu görmek garip oldu.
Çok aktif olduğum dönemler dahil olmak üzere, bu foruma verdiğininiz katkı ve desteğin çok büyük olduğunu ben bir üye olarak rahatlıkla söyleyebilirim.
Yeni iş ve hayatınızda başarılar dilerim.
Çok aktif olduğum dönemler dahil olmak üzere, bu foruma verdiğininiz katkı ve desteğin çok büyük olduğunu ben bir üye olarak rahatlıkla söyleyebilirim.
Yeni iş ve hayatınızda başarılar dilerim.
o7.
- Makaleler
- 20
Yolun açık olsun güzel insan. Bizim için iyi bir yol gösterici oldun, yeri geldin hakkımızı savundun ve yeri geldi ekibin olarak bizi kimseye ezdirmedin. İletişim anlamında da hep bir mesaj uzağımızdaydın, ne sorduysak sıkılmadan yardımcı oldun. Ekip içerisinde kimseyi ayrıştırmadan herkese birleştirici, yapıcı davrandın ve senin ekibinde olmaktan hep keyif aldım. Sosyal'in bu raddeye gelmesine verdiğin katkılar için ayrıca teşekkürlerimi sunarım.
Mavi ekran veri tabanını genişletmek istediğinde bir mesaj uzağındayım, yine iki üç dump dosyası salarım projeye
Mavi ekran veri tabanını genişletmek istediğinde bir mesaj uzağındayım, yine iki üç dump dosyası salarım projeye