Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Nefs İlmi, bu arada mesaj sayisi dusuk uyeler mesaj sayisi yuksek uyelerden daha cok inisiyatifi hak ediyor eger illa boyle dusuneceksek, zira foruma 10.000 mesaj yazip da hala yazim yanlisina uyari attigimizi bilmiyorsa ve bunun karsiliginda inisiyatif bekliyorsa daha buyuk bir problem.

Kuralların elden geçirilmesi, daha netleştirilmesi güzel olmuş. Süreler sanki azalmış mı yoksa bana mı öyle geliyor? Her neyse, konulardaki okunabilirliği arttırdığı sürece cezalara karşı değilim. Başlarda bu konuda sorun yoktu ancak geçen birkaç ayda yazım kurallarına kimsenin önem göstermeden, baştan savma şekilde yazdıklarını fark ettim.

Bu konu hakkında adım atılmasını sevdim, genel konuyla alakalı rapor sistemiyse güzel çalışıyor. Gereksiz bir ceza aldığınız zaman üslubuyla moderatörlere yazdığınız zaman %99 olumlu sonuç alıyorsunuz.

Yanlış bilgi verdiğimi düşünmüyorum. 2024'te açtığım bir konuda, konu onaylanırken ceza yediğimi net hatırlıyorum.
Ben genelde alkol alırım. Yazarken çok hata yaptığım da olur. Benimde hatırladığım 1 sene içinde en az 3-4 konum onaylandığı anda cezalı durumdaydım konum yüzünden ve cevap veremiyordum yazanlara.

Kendi adıma konuşmak gerekirse fazlaca inisiyatif alan birisiydim arkadaşlar, çok absürt şeyler görmedikçe kıyamıyordum sizlere. Bunun doğruluğu yanlışlığı tartışılır elbette. Ancak bu iyi niyetli davranışın suistimal edilerek farklı yerlere çekilmesi üzücü gerçekten.

Umarım bundan sonra hep beraber daha dikkatli olur ve daha da güzel bir uyum içerisinde forumu deneyimleriz.

Ceza süreleri azalmış gibi gözüküyor, yine de kanaatimce gönüllü çalışan moderatörlere bu kadar yüklenerek iş yüklerini arttırmaya gerek yok.

Cezalar söz konusu iken ufak bir sorum olacaktı; bileşik kelimeler-bağlaçlar gibi imla kuralları söz konusu iken, kurduğumuz cümlelerin imla kurallarına dört dörtlük dikkat etmemiz gerekiyor mu yoksa basit yazım hataları göze çarpmadığı sürece uyarı almayacak mıyız?

Ceza süreleri azalmış gibi gözüküyor, yine de kanaatimce gönüllü çalışan moderatörlere bu kadar yüklenerek iş yüklerini arttırmaya gerek yok.

Cezalar söz konusu iken ufak bir sorum olacaktı; bileşik kelimeler-bağlaçlar gibi imla kuralları söz konusu iken, kurduğumuz cümlelerin imla kurallarına dört dörtlük dikkat etmemiz gerekiyor mu yoksa basit yazım hataları göze çarpmadığı sürece uyarı almayacak mıyız?
Mesela nasıl bir şey kastınız? "Şuan" "hiç bir" gibi hatalar mı?

"Üye kayırıyorsunuz" dedikleri, foruma 3 dakika önce katılanla, birkaç yıldır forumda olup da tanınan, ne yapmaya çalıştığı ya da ne yaptığı aşağı yukarı kestirilebilen üyeler arasında biraz da olsa inisiyatif kullanılabiliyor olmasıydı. Bu üyelerin bazıları bozmuş olabilir, trolleşmiş olabilir yani bir şey diyemiyorum. Yararlı olması dileğiyle diyelim.

Ben genelde alkol alırım. Yazarken çok hata yaptığım da olur. Benimde hatırladığım 1 sene içinde en az 3-4 konum onaylandığı anda cezalı durumdaydım konum yüzünden ve cevap veremiyordum yazanlara.
İndirim konusu açıyorum, daha konu onaylandığı saniye ceza yiyorum. İnsan bir daha konu açar mı şimdi? :D

İndirim konusu açıyorum, daha konu onaylandığı saniye ceza yiyorum. İnsan bir daha konu açar mı şimdi? :D
İndirim konusunda nasıl ceza alıyorsunuz ki? Referanslı link paylaşmadığınız sürece sorun olmaması gerekir. Gördüğüm kadarıyla imlaya ve düzene de dikkat ediyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.