- Makaleler
- 50
Ben genelde alkol alırım. Yazarken çok hata yaptığım da olur. Benimde hatırladığım 1 sene içinde en az 3-4 konum onaylandığı anda cezalı durumdaydım konum yüzünden ve cevap veremiyordum yazanlara.Yanlış bilgi verdiğimi düşünmüyorum. 2024'te açtığım bir konuda, konu onaylanırken ceza yediğimi net hatırlıyorum.
Mesela nasıl bir şey kastınız? "Şuan" "hiç bir" gibi hatalar mı?Ceza süreleri azalmış gibi gözüküyor, yine de kanaatimce gönüllü çalışan moderatörlere bu kadar yüklenerek iş yüklerini arttırmaya gerek yok.
Cezalar söz konusu iken ufak bir sorum olacaktı; bileşik kelimeler-bağlaçlar gibi imla kuralları söz konusu iken, kurduğumuz cümlelerin imla kurallarına dört dörtlük dikkat etmemiz gerekiyor mu yoksa basit yazım hataları göze çarpmadığı sürece uyarı almayacak mıyız?
Örneğini verdiğiniz kelimeler basit kalıyor, farklı birleşik kelimeleri kastetsem de örneklendirebileceğim cümle anımsayamadım şimdilik.Mesela nasıl bir şey kastınız? "Şuan" "hiç bir" gibi hatalar mı?
İndirim konusu açıyorum, daha konu onaylandığı saniye ceza yiyorum. İnsan bir daha konu açar mı şimdi?Ben genelde alkol alırım. Yazarken çok hata yaptığım da olur. Benimde hatırladığım 1 sene içinde en az 3-4 konum onaylandığı anda cezalı durumdaydım konum yüzünden ve cevap veremiyordum yazanlara.
İndirim konusunda nasıl ceza alıyorsunuz ki? Referanslı link paylaşmadığınız sürece sorun olmaması gerekir. Gördüğüm kadarıyla imlaya ve düzene de dikkat ediyorsunuz.İndirim konusu açıyorum, daha konu onaylandığı saniye ceza yiyorum. İnsan bir daha konu açar mı şimdi?![]()