En uyuz olduğum şey troll bir konuya ona layık bir cevap yazınca gereksiz mesaj yemek.
Foruma ayrıcalık tanınması için mi mesaj yazıyorsunuz yoksa bilgi paylaşmak / bilgi edinmek için mi?Hâlen saçma olduğunu düşünüyorum. Mesaj sayısına bakılmalı. @Simon bu adam ile 200 mesajı olan birinin onuncu da de eki ile ilgili uyarısı bir olmamalı. Üstelik zaman kavramının da gelmesi gerektiğini düşünüyorum. Bir üye 2 yıldır bu forumdaysa elbet uyarıları vardır ama diyelim ki 11. uyarı ile 10. uyarı arasında 2–3 ay varsa, uzun süreli bir ceza saçma oluyor.
Mesajlara cımbız atmayınız. Konunun ilerleyen mesajlarında bu duruma yönelik soru soran @Vavien.'e cevap verdim.
Foruma ayrıcalık tanınması için mi mesaj yazıyorsunuz yoksa bilgi paylaşmak / bilgi edinmek için mi?
Trolleri olusturdugunuz bir bilet, raporlamis olduğunuz içerik veya yazdigi mesaj ele verecektir.En uyuz olduğum şey troll bir konuya ona layık bir cevap yazınca gereksiz mesaj yemek.
Sorunun cevabı evet. Yapay zeka sayesinde uzun metinlerde rahatız en azından.
Bence cezalar gayet esnek. Bana kaç kere yazın kurallarına uyun diye bildirim attılar. Arada sinirli zamanlarına denk geliyoruz ban atıyorlar.![]()
Zaten çoğuna uyarı bile vermiyor moderatörler. Sadece mesajı düzenlerken size bildiriyorlar.