Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hâlen saçma olduğunu düşünüyorum. Mesaj sayısına bakılmalı. @Simon bu adam ile 200 mesajı olan birinin onuncu da de eki ile ilgili uyarısı bir olmamalı. Üstelik zaman kavramının da gelmesi gerektiğini düşünüyorum. Bir üye 2 yıldır bu forumdaysa elbet uyarıları vardır ama diyelim ki 11. uyarı ile 10. uyarı arasında 2–3 ay varsa, uzun süreli bir ceza saçma oluyor.
Foruma ayrıcalık tanınması için mi mesaj yazıyorsunuz yoksa bilgi paylaşmak / bilgi edinmek için mi?

Sosyal icin yeni topluluk kurallari hayırlı ve hayırlısıyla olsun. Bazi kurallari uygulamak gercekten zor degil, aldiginiz basit uyarilar da size bazi imza kurallarini ogretiyor.

Cumle sonuna nokta koymak, noktalama isaretlerinden sonra bosluk birakmak, basit de/da eklerini ayırmak veya doğru yazmak zor degil.

Mesajlara cımbız atmayınız. Konunun ilerleyen mesajlarında bu duruma yönelik soru soran @Vavien.'e cevap verdim.

Her mesajınızı tek tek inceleyemem maalesef.

Foruma ayrıcalık tanınması için mi mesaj yazıyorsunuz yoksa bilgi paylaşmak / bilgi edinmek için mi?

Aradaki ince farkı anlayamıyorsunuz herhalde. Birisinin 10.000, birisinin 200 mesajı var. Hangisinin yazım yanlışı yapma ihtimali, olasılığı daha fazla? Bana bunu söyleyebilir misiniz? 10.000 mesajdan 10 mesajın yanlış olması mı daha fazla, yoksa 200 mesajdan 10 tanesinin yanlış olması mı daha fazla? Tabii ki 200'ün. Bu iki üye arasında farklılık olması lazım. Yani illa ayrıcalığa çekecekseniz, evet verilmesi gerekir. Tabii ki her yapılanı görmezden gelmek değil. Ancak bu tür durumlarda, sizin deyiminizle ‘ayrıcalık', benim deyimimle ‘olması gereken şey' uygulanmalı ve uyarı süresi moderatöre kalmakla birlikte azaltılıp/artırılabilir.

En uyuz olduğum şey troll bir konuya ona layık bir cevap yazınca gereksiz mesaj yemek.
Trolleri olusturdugunuz bir bilet, raporlamis olduğunuz içerik veya yazdigi mesaj ele verecektir.

Sabredin, troll oldugunu dusundugunuz kullanıcılara ve mesajlara cevap vermemeyi tercih edin.

Bence cezalar gayet esnek. Bana kaç kere yazım kurallarına uyun diye bildirim attılar, arada sinirli zamanlarına denk geliyoruz ban atıyorlar.😀

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı affı olacak mı veya belirli bir tarihi var mı? Telefon klavyesini kullanamamaktan ufaktan uyarılar birikiyor da merak ettim.

Bu cezalar fazla diyenler, ilk TP geçiş dönemini görmemiş herhalde. Nokta koyulmadığı için ceza verilen dönemlerden bahsediyorum. Sayın moderatörlerimiz zaten inisiyatif kullanarak sürekli cezaları azaltıyordu. Bu durum sadece şimdi resmî hâle geldi. Ayrıca konuştuğunuz dili de biraz düzgün kullanın. Noktalama işaretleri olmadan, sizin ifade ettiğiniz duyguyu nasıl anlayacağız? Hiçbirimiz müneccim değiliz herhalde.

Bence cezalar gayet esnek. Bana kaç kere yazın kurallarına uyun diye bildirim attılar. Arada sinirli zamanlarına denk geliyoruz ban atıyorlar.😀

Zaten çoğuna uyarı bile vermiyor moderatörler. Sadece mesajı düzenlerken size bildiriyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.