Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu cezalar kullanıcıyı forumdan kaçırıyor. Hem konu onay sürecinde vakit kaybediyoruz hem de onaylanınca ceza yiyoruz. DA'da ise anında konuyu açabiliyorsun, böyle gereksiz baskılar yok.
Konu onayı sırasında uyarı vermiyoruz, yanlış bilgi yaymaya çalışmayın. Basit Türkçe kuralı mı kaçırıyor üyeyi forumdan?

Bu cezalar kullanıcıyı forumdan kaçırıyor. Hem konu onay sürecinde vakit kaybediyoruz hem de onaylanınca ceza yiyoruz. D-A'da ise anında konuyu açabiliyorsun, böyle gereksiz baskılar yok.
Böyle daha iyi en azından çoluk çocuk dolmuyor, böyle sıkı kurallara gelemiyorlar çünkü.

Artık Techolay'da uygulanan uyarı sistemi herkes için aynıdır. Hiçbir üye, yaş, statü, mesaj sayısı, popülerlik veya tanınırlık nedeniyle ayrıcalık görmez. Uyarılar kişisel değerlendirmeye değil, açık şekilde belirlenmiş katmanlara dayanır.
Zaten böyle olması gerekiyordu.

Bu cezalar kullanıcıyı forumdan kaçırıyor. Hem konu onay sürecinde vakit kaybediyoruz hem de onaylanınca ceza yiyoruz. D-A'da ise anında konuyu açabiliyorsun, böyle gereksiz baskılar yok.
O zaman DA Forum'u kullanabilirsiniz. Başka forumlarda gördüğünüz düzeni her foruma entegre edemez ve aynı tavrı bekleyemezsiniz. Siteye üye olurken "Sosyal Kuralları"nı okuyup onayladığınız varsayılarak üyeliğiniz onaylanıyor.

Wall of text (rehber) yaparken milyon kez düşünmem gerekecek. TYT sözelde bu kadar abanmadım.

@Zynix,
1764759702490.webp

Yazım ve dil bilgisi ile alakalı kurallarda ben de monka giga oluyorum ancak işe yaradıklarını değiştirmez.
Aşırı uzun rehberler yaptığım için hepsini denetleyemiyorum + Türkçem o kadar kusursuz değil.
İnisiyatif almaları açıkçası çok kez kurtardı beni de artık köşeye sıkıştım. Buna ben bile kudurmuyorum düşün.

Son düzenleyen: Moderatör:
Okumadığınızı biraz daha açık etseydiniz keşke.

Ya okumuyorsunuz ya da okuduğunuzu anlamıyorsunuz. Okuduğunuzu anlamıyorsanız José Saramago'nun "Körlük" adlı kitabı ile okumaya başlayabilirsiniz, hem basittir hem de anlarsınız.

15. uyarıya kadar 1 saat kısmından ne anlamam gerekiyor?
Ben bir yasaklamam olarak algılıyorum, başka bir şey mi yapılıyor?
Uyarı almadığım için buradan ne anlamam gerektiğini bilmiyorum ve bir saatlik geçici yasaklama olduğunu varsayıyorum.

DA'da yalan bilgiye kafa atsam moderatörü bile boynuzlarım orada. Ki zıttını yaptım.
Colorful Ultra'ya ROG rakibi diyen güruh vardı o dönem.

Ben her ceza yediğimde biraz daha soğuyorum, cezalar abartılı değil ama sanki çok katı. Yediğim ceza türleri argo hakaret veya absürt şeyler bile değil. Haftalar önce yazdığım şeyden ceza yiyorum. Burada herkes birer insan ve onur incitmedikçe 'abartılı olmamak kaydıyla' yapılan şeyler eğlenmek ve vakit geçirmek için var, çünkü burası sosyal bir forum. Bazen bir mesajım gereksiz mesajdan ötürü siliniyor, mesaja ilk dakikada 5-6 kişi tepki vermiş. İnsanların hoşuna gitmiş, demek ki gereksiz mesaj değil. Forum kullanıcıları kalan yerden konuşmasına, tartışmasına devam edebilir. Bu kadar katı olmaya gerek yok.

15. uyarıya kadar 1 saat kısmından ne anlamam gerekiyor?
Ben bir yasaklamam olarak algılıyorum başka bir şey mi yapılıyor?
Uyarı almadığım için buradan ne anlamam gerektiğini bilmiyorum ve bir saatlik geçici yasaklama olduğunu varsayıyorum
Eski sistemde, ilk 10 uyarı 1 saatti. 11-20 arası 1 gün, 21-30 arası 1 hafta ve sonrası 1 ay.
Şu anda ilk 15 1 saat, 16-30 arası 1 gün ve 30'dan itibaren 5 gün.

Bir saatlik uyarı cezasını, 10 uyarıya gün içinde ulaşınca mı alacak, yoksa bu sayıya iki-üç gün içinde ulaştığında mı alacak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.