Ayşenur Arslan ve İkbal Uzuner'i katleden Semih Çelik'in geçtiğimiz yıl çektiği video ortaya çıktı

Aslında "3-" örneğini vermiştim. Yani zaten psikolojik sorunlu birisi zaten psikolojiyi kötü etkileyen bir şey yaşarsa o zaman belirli istekler uyandırabilir.

İlk olayı bilmiyordum açıkçası. Sadece izlediğim kadarıyla bir değerlendirme yaptım. Genel olarak yüz ifadesine ve konuşmasını dikkate alarak değerlendirdim.

Aslında "3-" örneğini vermiştim. Yani zaten psikolojik sorunlu birisi zaten psikolojiyi kötü etkileyen bir şey yaşarsa o zaman belirli istekler uyandırabilir.

Bu tarz psikolojik rahatsızlığı olan kişileri topluma kazandırmakla uğraşılmamalı, onu diyorum. Yatsınlar hastanede. Herifi topluma kazandıralım diye 2 gencecik kızın ölümüne sebep oldular.

Bu tarz psikolojik rahatsızlığı olan kişileri topluma kazandırmakla uğraşılmamalı, onu diyorum. Yatsınlar hastanede. Herifi topluma kazandıralım diye 2 gencecik kızın ölümüne sebep oldular.
Hem fikirim.

Ek: Anlamadım. Bana neden bunları anlattınız? Ayrıca kızları öldürdü diye biliyorum. En azından başlık onu gösteriyor.

Ülkemizdeki depresif ezik incellerin fazlalığı beni gerçekten rahatsız ediyor. Bir de where's my mind açmış. Ah surda ben olsaydım da bir tokatla yere serdeydim twink'i

Hem fikirim.

Ek: Anlamadım. Bana neden bunları anlattınız? Ayrıca kızları öldürdü diye biliyorum. En azından başlık onu gösteriyor.

Sana anlatmadım hocam. Genel olarak anlattım. Böyle benim tanıdığım da var. Arada bir annesine saldırıyor falan. Ambulans geliyor, polis eşliğinde hastaneye götürüyorlar. Annesi doğal olarak şikayetçi olmuyor ve herifi salıyorlar. Çürümüş bir sistemimiz var.

Ayrıca kızları normal bir şekilde öldürmedi hocam, kafasını kolunu bacağını koparmış herif. Normal bir katil değil yani, ruh hastası, psikopat biri.

"Katil" statüsü taşımasından ötürü "katil" dedim. Tabii dediğinize katılıyorum. Açıkçası anlattığınız annenin yerinde olsam oğluma/kızıma acımazdım. Şahsen toplumun iyiliği "1" insandan daha üstündür.

Tipe bak...

Hani suçu kızlarda demiyorum ama kızların da biraz kendilerine çekidüzen vermesi gerekiyor. Bu tür haberlerdeki çocukların tiplerinde genelde meymenet yok. Size birkaç örnek vereyim. Düzgün seçim yapsalar bu olaylar bitmez ama azalır. Türkiye'deki kızlar genelde tehlikeli ve keko tipleri sevdikleri için çok da şaşırmıyorum.

Olm ya olayı bilmiyorsunuz, ya araştırmıyorsunuz ya da başka sıkıntı var. Çocuğun psikolojik sıkıntısı, lise arkadaşları ve 5 senedir bu kıza kafayı takmış durumda. Yani yorum yapmış olmak için yorum yapmayın, bari şu konuda iyice araştırın bir şey demeden. Kızlık bir şey yok yani, başkalarını suçlayabilirsin...

Eğitim olmadan seçim yapamazlar.

Hocam galiba attığı resimde bulunan şahıslardan bahsediyor.

Ek: Eğer değilse eğitim seviyesi düşük bir insansa anlaması imkansız zaten. Psikolojik analizi nasıl yapacak?

Türkiye yüzyılı (!)

Yayın yasağı hala var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…