Geraltın kılıcı 57
Üstün
1- Bu çocuk bir katil değil. Katil dediğin adam bıçakla, silahla, iple falan düşmanını ya da nefret ettiği kişiyi gider öldürür. Bu herif anime serisinde gördüğü bir figürü canlandırmaya çalışmış. 2 kişinin uzuvlarını kesip birleştirmek...
2- O bahsedilen animeyi ben de izledim zamanında. Buradaki çoğu kişinin izleyemeyeceği, kusup bayılacağı şeyler izledim. Kimseyi de öldürmek istemiyorum.
3- Bu çocuk psikolojik rahatsızları olan birisi. 5 kez hastaneye tedavi için yatmış fakat bir süre sonra geri bırakmışlar.
Aslında "3-" örneğini vermiştim. Yani zaten psikolojik sorunlu birisi zaten psikolojiyi kötü etkileyen bir şey yaşarsa o zaman belirli istekler uyandırabilir.
İlk olayı bilmiyordum açıkçası. Sadece izlediğim kadarıyla bir değerlendirme yaptım. Genel olarak yüz ifadesine ve konuşmasını dikkate alarak değerlendirdim.1- Bu çocuk bir katil değil. Katil dediğin adam bıçakla, silahla, iple falan düşmanını ya da nefret ettiği kişiyi gider öldürür. Bu herif anime serisinde gördüğü bir figürü canlandırmaya çalışmış. 2 kişinin uzuvlarını kesip birleştirmek...
2- O bahsedilen animeyi ben de izledim zamanında. Buradaki çoğu kişinin izleyemeyeceği, kusup bayılacağı şeyler izledim. Kimseyi de öldürmek istemiyorum.