8 8372 Üstün Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 2.959 Makaleler 8 Çözümler 39 Beğeniler 3.415 5 Ekim 2024 #21 Geraltın kılıcı dedi: Eğitim olmadan seçim yapamazlar. Hocam galiba attığı resimde bulunan şahıslardan bahsediyor. Ek: Eğer değilse eğitim seviyesi düşük bir insansa anlaması imkansız zaten. Psikolojik analizi nasıl yapacak? Genişletmek için tıkla... İnsanlara psikolojik analiz yapmaya gerek yok. Davranışından anlarsın ne olduğunu. gustavo dedi: Türkiye yüzyılı (!) Yayın yasağı hala var mı? Genişletmek için tıkla... Evet.
Geraltın kılıcı dedi: Eğitim olmadan seçim yapamazlar. Hocam galiba attığı resimde bulunan şahıslardan bahsediyor. Ek: Eğer değilse eğitim seviyesi düşük bir insansa anlaması imkansız zaten. Psikolojik analizi nasıl yapacak? Genişletmek için tıkla... İnsanlara psikolojik analiz yapmaya gerek yok. Davranışından anlarsın ne olduğunu. gustavo dedi: Türkiye yüzyılı (!) Yayın yasağı hala var mı? Genişletmek için tıkla... Evet.
Geraltın kılıcı 58 Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.642 Çözümler 19 Beğeniler 3.795 Yer Cintra 5 Ekim 2024 #22 8372 dedi: İnsanlara psikolojik analiz yapmaya gerek yok. Davranışından anlarsın ne olduğunu. Genişletmek için tıkla... Davranışını anlamaya çalışmak zaten psikolojik olarak anlamaya yaramıyor mu?
8372 dedi: İnsanlara psikolojik analiz yapmaya gerek yok. Davranışından anlarsın ne olduğunu. Genişletmek için tıkla... Davranışını anlamaya çalışmak zaten psikolojik olarak anlamaya yaramıyor mu?
8 8372 Üstün Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 2.959 Makaleler 8 Çözümler 39 Beğeniler 3.415 5 Ekim 2024 #23 Geraltın kılıcı dedi: Davranışını anlamaya çalışmak zaten psikolojik olarak anlamaya yaramıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam, karşındaki aptal aptal davranırsa onun sıkıntılı bir tip olduğunu anlamak için dahi mi olman gerekiyor?
Geraltın kılıcı dedi: Davranışını anlamaya çalışmak zaten psikolojik olarak anlamaya yaramıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam, karşındaki aptal aptal davranırsa onun sıkıntılı bir tip olduğunu anlamak için dahi mi olman gerekiyor?
Geraltın kılıcı 58 Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.642 Çözümler 19 Beğeniler 3.795 Yer Cintra 5 Ekim 2024 #24 8372 dedi: Hocam, karşındaki aptal aptal davranırsa onun sıkıntılı bir tip olduğunu anlamak için dahi mi olman gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Kişinin davranışından çıkarım yapmak zaten belirli bir ölçekte psikolojisini anlamaya yaradığı için "Psikolojik analizi nasıl yapacak?" dedim.
8372 dedi: Hocam, karşındaki aptal aptal davranırsa onun sıkıntılı bir tip olduğunu anlamak için dahi mi olman gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Kişinin davranışından çıkarım yapmak zaten belirli bir ölçekte psikolojisini anlamaya yaradığı için "Psikolojik analizi nasıl yapacak?" dedim.