cansaglicak

Uzman
Şu an TYT matematikte fonksiyonlardayım. Acaba AYT matematiğe ne zaman başlamalıyım? Pko konularını bilmiyorum, problemleri daha işlemedim ayrı bir kitaptan götüreceğim. AYT matematiğe başladığımda da hangi sırayla götürmeliyim?

345 AYT iyi midir hocam tek kaynakla denemelere başlamak istiyorum zamanım da az zaten.

İyi fakat orta seviye bir kaynak eğer zorlanırsanız dediğim kaynakları alabilir siniz, ha bu arada bende çalışıyorum şu an bölme bölünebilme konusunu bitirdim sizin şu an TYT matematik netleriniz kaç?

İyi fakat orta seviye bir kaynak eğer zorlanırsanız dediğim kaynakları alabilir siniz, ha bu arada bende çalışıyorum şu an bölme bölünebilme konusunu bitirdim sizin şu an TYT matematik netleriniz kaç?
ortalama 5 net yapıyorum hocam ya daha ilk 12 konuyu bitirdim ama soru kaçırabiliyorum problemler de bilmiyorum :( halledicez ama sorun yok

Planım matematiğin ilacı > 345 ayt mat eğer üstü gerekiyorsa orjinal