22723

Uzman
25-30 net matematik hedefim var AYT. Polinomdur, ikinci derece denklem, karmaşık sayı eşitsizlikler yüzeysel geçip 4 5 test yeter mi? Polinom direk çalışmamayı düşünüyorum mesela. Trigonometri, logaritma ve lti çalışacağım zaten. Yani polinom gelsede çok zor geliyor 1 veya 2 soru için 1 hafta harcamali mıyım oturtmak için?
TYT matematik her konuyu anladım çözdüm bitirdim orijinal son seviye kaynak. (kümeler biraz havada kaldı sadece.) Yorum gerek.

Benim anlamadığım konular arasında maalesef ya sürekli unutuyorum ya da mantığı anlamıyorum. Trigonometri 4 5 soru geliyor. Ve geçen sene orijinalden 50 sayfa çözüp bırakmıştım zorlanmadı fazla devam edeceğim ona ileride.
Aynı problemi tek siz yaşamıyorsunuz, özel derste alıyorum polinom fonksiyon bitirdim ama o kadar fazla kazanım kural var ki unutmamak çok zor. Sıkı tekrar gerektiriyor.

Polinom derin dehliz, ÖSYM zorlamak istese kolayca zorlayabileceği konulardan. 30 net hedefiniz var ise en azından orta-orta üstü sorular ile muhattap olmanız gerek. Zamanım kısıtlı diyorsanız önceliği çok çıkan türev integral gibi konulara verebilirsiniz. Ancak fonksiyon temeliniz sağlam olsun.