OnePC

Uzman
  • Önce 3D Yayınları Eyüp B’nin video ders kitabından soruları çözüyorum, izliyorum, konuları öğreniyorum, farklı çözüm tekniklerine bakıyorum.
  • Bu kitaptaki konu anlatımlı Beceri Temelli sorularına geçmeden hemen sonrasında 3D Yayınları Soru Bankasından o konunun her testte bulunan kolay-orta sorularını çözüyorum, temize çekiyorum, son 3-4 soru zorlayıcı üst seviyede.
  • Hemen sonrasında 3D Yayınları Eyüp B’nin video ders kitabından Beceri Temelli soruları izliyorum, çözüyorum, bakıyorum.
  • Ondan sonrasında hemen sonrasında 3D Yayınları Soru Bankasından testlerdeki son 3-4 soruları çözüyorum. Üst seviye zor olan soruları.
  • Ek olarak Eyüp B’nin AYT Matematik soru bankasını alıp almamakta kararsızım. İkisini beraber götürmeyi düşünüyorum ama verimli olur mu bilmiyorum.
  • Tüm konuları bitirene kadar bu stratejiyi kullanacağım.
  • Sonrasında farklı bir soru bankasına geçeceğim.
  • Eyüp B’nin zor soruları çözdüğü, gelişiyorum serisi var, oynatma listesi. Oradaki soruları izlemeyi düşünüyorum ama acele mi etmiş olurum bilmiyorum.
  • Sonrasında ne yapacağımı bilmiyorum. AYT Matematikte hemen branş denemesine geçmek istemiyorum. TYT Matematikten biraz daha sonra geçerim.
Şuan için Temmuz ayında üstü kalın olanı yapıyorum. 3D VDD ile 3D Soru Bankasını beraber götürüyorum. Ek kitap olarak 345’in AYT Soru Bankasını mı yoksa Eyüp B AYT Soru Bankasını mı alsam bilmiyorum. Normalde ek kitap almayı düşünmüyordum ama TYT Matematik için 1-2 ay sonra 345 almayı önerdiler. AYT Matematik içinde ek kitap almalı mıyım? Bu dediğim iki kitaptan hangisini alayım? AYT Matematik çalışma stratejim nasıl?

Ben olsam ve geçen seneden çok sağlam bir sıralama yapmadan mezuna bıraktıysam 345 ve 3D VDD ile giderdim. Trigo 1'e kadar olan kısımdan sonra ise Orijinal veya Eyüp B SB'nın gelişiyorum kısımlarını temizlerdim. Gelişiyorum playlistinden önce dediğim gibi Eyüp B SB'nin gelişiyorum kısımlarını temizleyebilirsin, zaten sene uzun o playlistleri izlemek için bolca vaktin olacak. 3D AYT sb güzeldir hoştur da zaten 3D VDD kullanıyorsun benzer soru kalıpları var ikisinde de. Farklı soru tipleri ve farklı hocaların soru çözümünü de görmek için Orijinal, kaliteli soru görüp üstüne koyayım diyorsan Eyüp B.

Zaten 3 kaynak bitirdikten sonra çoğu şey yerli yerine oturmuş olur. Ondan sonra gidişata göre 3 büyüklere fasikül çözebilirsin, branş denemesi atabilirsin vs vs. Ben senin yerinde olsam yazın geometriyi de aradan çıkarmaya bakardım.

Stratejin güzele benziyor, konu eksiklerini en azından hızla halletmiş olursun. 345 AYT matematiği taramanı öneririm, Eyüp B'nin kitabındaki sorular bence gereksiz zor seviyede.

Bu sınava hazırlanma işi ÖSYM tarzı soruları görünce halloluyor. Mesela 2021 AYT'deki tartışılan soruları gör derim, denemelerde halen daha kesin çıkıyor o polinom sorusuna benzerleri ve bilmeyen yapamıyor. Çıkmış AYT'leri kesinlikle tara.

Geometriyi de ihmal etme ayrıca. İnsanları matematikte elediğin kısım genelde geometri olur.

Başarılar.

Ben olsam ve geçen seneden çok sağlam bir sıralama yapmadan mezuna bıraktıysam 345 ve 3D VDD ile giderdim. Trigo 1'e kadar olan kısımdan sonra ise Orijinal veya Eyüp B SB'nın gelişiyorum kısımlarını temizlerdim. Gelişiyorum playlistinden önce dediğim gibi Eyüp B SB'nin gelişiyorum kısımlarını temizleyebilirsin, zaten sene uzun o playlistleri izlemek için bolca vaktin olacak. 3D AYT sb güzeldir hoştur da zaten 3D VDD kullanıyorsun benzer soru kalıpları var ikisinde de. Farklı soru tipleri ve farklı hocaların soru çözümünü de görmek için Orijinal, kaliteli soru görüp üstüne koyayım diyorsan Eyüp B.

Zaten 3 kaynak bitirdikten sonra çoğu şey yerli yerine oturmuş olur. Ondan sonra gidişata göre 3 büyüklere fasikül çözebilirsin, branş denemesi atabilirsin vs vs. Ben senin yerinde olsam yazın geometriyi de aradan çıkarmaya bakardım.
Bu sene tahmini olarak 280.000-300.000 sıralama gelecek sayısaldan. Geçen sene 345’in %60’ını bitirdim.

Stratejin güzele benziyor, konu eksiklerini en azından hızla halletmiş olursun. 345 AYT matematiği taramanı öneririm, Eyüp B'nin kitabındaki sorular bence gereksiz zor seviyede.

Bu sınava hazırlanma işi ÖSYM tarzı soruları görünce halloluyor. Mesela 2021 AYT'deki tartışılan soruları gör derim, denemelerde halen daha kesin çıkıyor o polinom sorusuna benzerleri ve bilmeyen yapamıyor. Çıkmış AYT'leri kesinlikle tara.

Geometriyi de ihmal etme ayrıca. İnsanları matematikte elediğin kısım genelde geometri olur.

Başarılar.
Teşekkür ederim hocam. Ağustosta tüm derslere başlamayı düşünüyorum şuan sadece Matematiğe giriş yaptım.

Hocam AYT odaklı git. TYT'de falan sakın zaman kaybetme. Bu sınavı AYT kazandırıyor. Erken falan değil ne kadar erken o kadar iyi. Matematiğin kuvvetli olursa ve ne kadar erken bitirirsen Fende o kadar avantajın olacak.

Hocam AYT odaklı git. TYT'de falan sakın zaman kaybetme. Bu sınavı AYT kazandırıyor. Erken falan değil ne kadar erken o kadar iyi. Matematiğin kuvvetli olursa ve ne kadar erken bitirirsen Fende o kadar avantajın olacak.
Matematiğim sıfır değil. 10-20 net seviyesindeyim. Ama TYT’yi de ihmal etmek istemiyorum özellikle Temmuz-Ağustos ayında başlıyorum TYT daha erken bitsin diye.