Daffy Duck

Üstün
Yer
İstanbul
İyi akşamlar arkadaşlar.

AYT için ilk 12 konu üstüne fonksiyonlar ve kümelere hakim olmak gerekiyormuş sanırım. Planım şu; TYT ilk 12 konu bitmek üzere, ilk 12 bittikten sonra fonksiyonlara, oradan da kümelere geçip bitirmek. Ardından kalan konuları ve problemleri AYT matematik ile paralel götürmek. Sizce plan iyi mi?

Bir de TYT'de de Bıyıklı Matematik'ten ilerliyorum, AYT'de de o hocamızdan ilerlemek istiyorum. Yeni AYT kampı yayınlamış. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

@Testo Unit, @SF26

Son düzenleme:
Planım şu; TYT ilk 12 konu bitmek üzere, ilk 12 bittikten sonra fonksiyonlara, oradan da kümelere geçip bitirmek. Ardından kalan konuları ve problemleri AYT matematik ile paralel götürmek. Sizce plan iyi mi?

Şu an çevremde YKS çalışan herkes böyle ilerliyor. Yapılabilir ancak çok vakit kaybetmemek lazım.

Bir de TYT'de de bıyıklı Matematik'ten ilerliyorum, AYT'de de o hocamızdan ilerlemek istiyorum. Yeni AYT kampı yayınlamış. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Dinlenilebilir. Baktın iyi gidiyor devam edersin olmadı başka hocaya geçersin.

Şu an çevremde YKS çalışan herkes böyle ilerliyor. Yapılabilir ancak çok vakit kaybetmemek lazım.
Baktım yetişmeyecek mecbur böyle yapacağız hocam. AYT fende de fiziğe başladım zaten hayırlısı bakalım.

Dinlenilebilir. Baktın iyi gidiyor devam edersin olmadı başka hocaya geçersin.
TYT bazında çok iyi yorumlar yapabiliyor. Dolayısıyla AYT'de de faydalanmayı düşünüyorum. Teşekkür ediyorum, iyi akşamlar hocam.