Bu sene Eyüp B. dinlemek istemiyorum. Kanal öneriniz var mı? TYT netlerim 25 civarı Matematik'te.
Detaylar
Kim cevapladı?DeadlyMania7 81
Bilgin
Moz akademi YKS tayfası tarafından boykot ediliyor. Eğitimde fırsat eşitliği diye geveleyip sonradan bütün içerikleri üyelere özel yapıp üyelik ücretini 650 TL yapan birisi.
Moz akademi YKS tayfası tarafından boykot ediliyor. Eğitimde fırsat eşitliği diye geveleyip sonradan bütün içerikleri üyelere özel yapıp üyelik ücretini 650 TL yapan birisi.
Onun Telegram'da tüm videolarını paylaşan bir gruba katıldım. Eğer içerikleri iyiyse izleyebilirim.
Daha önce hiç izlemedim, tam bilmiyorum anlatımını ama iyi diyorlar.
Son düzenleyen: Moderatör:
Veira 81
Üstün
Onu biliyorum fakat videoları baya öğretici. Boykot eden var etmeyen var. Bakılmasında sorun yok bence.Moz akademi YKS tayfası tarafından boykot ediliyor. Eğitimde fırsat eşitliği diye geveleyip sonradan bütün içerikleri üyelere özel yapıp üyelik ücretini 650 TL yapan birisi.
Öneriyorum diye yaptığı hareketi savunmuyorum bu arada. Hatta o olaydan sonra izlemeyi bıraktım.
Heisenberg 38
Üstün
Sorması ayıp, nasıl katıldınız? Ben de katılsam…Onun Telegram'da tüm videolarını paylaşan bir gruba katıldım. Eğer içerikleri iyiyse izleyebilirim.
Daha önce hiç izlemedim, tam bilmiyorum anlatımını ama iyi diyorlar.
Son düzenleyen: Moderatör:
Telegram Web
Telegram is a cloud-based mobile and desktop messaging app with a focus on security and speed.