Thanos

Üstün
Konu olarak hoca tüm konuları anlattı ama konuları yapmakta güçlük çekiyorum. Kaynak olarak AYT Matematik Acil'in İlacı'nı ve direkt AYT Matematik Acil kullanıyorum ama çözmekte zorlanıyorum. Acaba farklı bir kaynak mı almalıyım? Yardımcı olur musunuz? @SF26

Düz Acil'i temelin yoksa zaten öyle rahat çözemezsin. Kardeleni rahat çözebiliyor musun?

Düz Acil'i temelin yoksa zaten öyle rahat çözemezsin. Kardeleni rahat çözebiliyor musun?
Kardelen nedir hocam, onu almadım özel ders alıyorum matematik açısından ama sanırım kaynak açısından pek iyi öneri yapamadı. TYT matematik temelim var ama AYT ilk kez görüp, bitirdim. Hangi kaynak almalıyım?

TYT matematikte 15 net yapıyorum, o bana yeterli oluyor ama AYT Matematik. TYT matematik soruları haricinde inanılmaz zorlanıyorum.

Kardelen nedir hocam, onu almadım özel ders alıyorum matematik açısından ama sanırım kaynak açısından pek iyi öneri yapamadı. TYT matematik temelim var ama AYT ilk kez görüp, bitirdim. Hangi kaynak almalıyım?

TYT matematikte 15 net yapıyorum, o bana yeterli oluyor ama AYT Matematik. TYT matematik soruları haricinde inanılmaz zorlanıyorum.
Acil İlacın bir diğer adı Kardelendir eski kapağından ötürü.

@SF26, 2.5 ayım kaldı hocayla Full tekrara başlayacağız AYT matematikte 2.5 ayda 10 netin üstüne çıkabilir miyim? Şu an da deneme deneme değişir ama 6 ila 7 net yapıyorum.