Thanos
Üstün
Kardelen nedir hocam, onu almadım özel ders alıyorum matematik açısından ama sanırım kaynak açısından pek iyi öneri yapamadı. TYT matematik temelim var ama AYT ilk kez görüp, bitirdim. Hangi kaynak almalıyım?Düz Acil'i temelin yoksa zaten öyle rahat çözemezsin. Kardeleni rahat çözebiliyor musun?
Acil İlacın bir diğer adı Kardelendir eski kapağından ötürü.Kardelen nedir hocam, onu almadım özel ders alıyorum matematik açısından ama sanırım kaynak açısından pek iyi öneri yapamadı. TYT matematik temelim var ama AYT ilk kez görüp, bitirdim. Hangi kaynak almalıyım?
TYT matematikte 15 net yapıyorum, o bana yeterli oluyor ama AYT Matematik. TYT matematik soruları haricinde inanılmaz zorlanıyorum.
Kardeleni üzerine düşersem çözebiliyorum, biraz önyargım var sadece ama çözebiliyorum.Acil İlacın bir diğer adı Kardelendir eski kapağından ötürü.
Onu zorla, kasabildiğin kadar kas. Acil'i de öyle.Kardeleni üzerine düşersem çözebiliyorum, biraz önyargım var sadece ama çözebiliyorum.
Acilin direkt kitabını bitirebileceğimi sanmıyorum ama ilacı bitirsem bana 10 net üstü gösterir mi hocam? Konu kitabı olarak mikronun AYT matematiğinden gidiyoruz hocayla o da bitti sayılır.Çıkarsın illa. 15'i de görürsün düzgün çalışmayla.
Düzgün çalışmayla olur.Acilin direkt kitabını bitirebileceğimi sanmıyorum ama ilacı bitirsem bana 10 net üstü gösterir mi hocam? Konu kitabı olarak mikronun AYT matematiğinden gidiyoruz hocayla o da bitti sayılır.