29820

Çalışkan
Sizce 1-1.5 ay tüm gün AYT matematik çalışıp AYT matematik bittikten sonra AYT fene başlamak mantıklı olur mu? Yoksa saçma mı olur? AYT matematik bittikten sonra AYT matematik soru + AYT fen çalışmak kötü bir fikir mi sizce? Mezunum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence mantıksız. AYT matematik 1.5 ayda bitmez zaten. Tüm gün tek bir derse yoğunlaşmak da yorabilir. Her gün AYT matematik çalış. Fakat yanına fen derslerinden ikisini eklemen daha iyi olur.

Bence mantıksız. AYT matematik 1.5 ayda bitmez zaten. Tüm gün tek bir derse yoğunlaşmak da yorabilir. Her gün AYT matematik çalış. Fakat yanına fen derslerinden ikisini eklemen daha iyi olur.

Hocam aynısını TYT'de denedim yaklaşık 3 4 hafta Full TYT mat çalışmıştım geçen sene pek fazla sıkıldığım söylenemez çünkü matematik çözerken hem zevk alıyorum hem de sıkılmıyorum. AYT kısmında 12. sınıfa neredeyse hiç gitmedim. 11'de de matematik hocamız ders anlatmiyordu neredeyse. O yüzden AYT matematiği pek bilmediğim için sorayım dedim.

1 veya 1.5 ayda AYT matematik kesinlikle bitmiyor. :D Ben az zaman kaldığından dolayı şu anda her gün hiç sapmadan AYT Mat ve AYT bütün fen konularından konu anlatımı + soru çözümü yapıyorum. İlkbaharın ortasında bütün AYT'yi bitirip komple denemelere abanmak istiyorum çünkü.

Hocam aynısını TYT'de denedim yaklaşık 3 4 hafta Full TYT mat çalışmıştım geçen sene pek fazla sıkıldığım söylenemez çünkü matematik çözerken hem zevk alıyorum hem de sıkılmıyorum. AYT kısmında 12. sınıfa neredeyse hiç gitmedim. 11'de de matematik hocamız ders anlatmiyordu neredeyse. O yüzden AYT matematiği pek bilmediğim için sorayım dedim.

TYT matematik ile AYT matematik bir değil. Diyelim her gün çalıştınız. Yine 1 ayda biteceğini zannetmiyorum. Bitse bile sağlıklı olmaz. Çoğu konunun sorusunu çözerken takılırsınız denemelerde. Özellikle trigonometri, türev ve integral konularına zaman verilmesi gerekiyor. Konu bitince olay bitmiyor. Çünkü bu konularda sorulabilecek soru tarzı fazla. Özellikle trigonometri için sınırı yok gibi bir şey.