Veira Başarılı Katılım 11 Mayıs 2025 Mesajlar 1.214 Çözümler 7 Beğeniler 1.000 Bugün 15:06 #41 Winner dedi: 2022 gibi gelecek. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. TYT eleyiciydi.
Winner Üstün Profesör Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 3.338 Çözümler 2 Beğeniler 1.472 Bugün 15:07 #42 Veira dedi: Sanmıyorum. TYT eleyiciydi. Genişletmek için tıkla... Ne bileyim hocam, herkes uçup kaçıyor kolaydı kolaydı diye. Sinirlerim bozuldu şurada bi rahat 3.5 haftamız var zaten.
Veira dedi: Sanmıyorum. TYT eleyiciydi. Genişletmek için tıkla... Ne bileyim hocam, herkes uçup kaçıyor kolaydı kolaydı diye. Sinirlerim bozuldu şurada bi rahat 3.5 haftamız var zaten.
Syntax Üstün Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 1.858 Çözümler 12 Beğeniler 1.865 Bugün 15:08 #43 Winner dedi: Ne bileyim hocam, herkes uçup kaçıyor kolaydı kolaydı diye. Sinirlerim bozuldu şurada bir rahat 3.5 haftamız var zaten. Genişletmek için tıkla... TYT'de Türkçe bu sene daha zordu bence. Sosyal normaldi, matematiği 2025'e kıyasla kolaydı fakat feni 2025'e kıyasla zordu. Benim fikrim böyle.
Winner dedi: Ne bileyim hocam, herkes uçup kaçıyor kolaydı kolaydı diye. Sinirlerim bozuldu şurada bir rahat 3.5 haftamız var zaten. Genişletmek için tıkla... TYT'de Türkçe bu sene daha zordu bence. Sosyal normaldi, matematiği 2025'e kıyasla kolaydı fakat feni 2025'e kıyasla zordu. Benim fikrim böyle.
Veira Başarılı Katılım 11 Mayıs 2025 Mesajlar 1.214 Çözümler 7 Beğeniler 1.000 Bugün 15:09 #44 Winner dedi: Ne bileyim hocam, herkes uçup kaçıyor kolaydı kolaydı diye. Sinirlerim bozuldu şurada bi rahat 3.5 haftamız var zaten. Genişletmek için tıkla... Her sene öyle oluyor. 2-3 yıldır giriyorsun senin benden daha iyi bilmen lazım. 3-4 gün kolay diyenler türeyecek sosyal medyada. Aşağı yukarı benzer sıralamalar gelecektir. Takmaya gerek yok, tadını çıkarmak lazım. İyisiyle kötüsüyle bitti artık. Syntax dedi: TYT'de Türkçe bu sene daha zordu bence. Sosyal normaldi, matematiği 2025'e kıyasla kolaydı fakat feni 2025'e kıyasla zordu. Benim fikrim böyle. Genişletmek için tıkla... Tam olarak öyle bence de.
Winner dedi: Ne bileyim hocam, herkes uçup kaçıyor kolaydı kolaydı diye. Sinirlerim bozuldu şurada bi rahat 3.5 haftamız var zaten. Genişletmek için tıkla... Her sene öyle oluyor. 2-3 yıldır giriyorsun senin benden daha iyi bilmen lazım. 3-4 gün kolay diyenler türeyecek sosyal medyada. Aşağı yukarı benzer sıralamalar gelecektir. Takmaya gerek yok, tadını çıkarmak lazım. İyisiyle kötüsüyle bitti artık. Syntax dedi: TYT'de Türkçe bu sene daha zordu bence. Sosyal normaldi, matematiği 2025'e kıyasla kolaydı fakat feni 2025'e kıyasla zordu. Benim fikrim böyle. Genişletmek için tıkla... Tam olarak öyle bence de.