AYT'ye başvurmalı mıyım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DOGANSLX
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 283
  • Etiketler Etiketler
    ayt

DOGANSLX

Uzman
Yer
Ankara
Şimdi ben sağlık meslek lisesinde okuyorum, bunun yüzünden 11 ve 12. sınıflarda sayısal ders görmedim. 12. sınıfta güncel olarak edebiyat, tarih dersleri var. Bu derslerden sadece edebiyatı görüyoruz. Tarih öğretmeni müdür yardımcısı olduğu için derslere girmiyor. ben şu an sadece edebiyat dersi görüyorum. Bu seneki sınav benim için iyi geçeceğini düşünmüyorum. AYT'de bilgiye dayalı diyorlar, bu yüzden ona başvurmayı düşünmüyorum. Ailemle de konuştum bu konuyu, kendini hazır hissediyorsan başvur diyorlar. Sizce AYT'ye başvurmalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:

İstediğin bölüme bağlı. 2 senelik istiyorsan gerek yok ancak 4 senelik istiyorsan şansını denemen lazım. Ki daha 4 ay var. Bir şeyler yapılabilir bu 4 ayda AYT bazında.

İstediğin bölüme bağlı. Ayrıca öğretmen derse girmiyorsa kendin neden çalışmadın ki? AYT'de sana öğretmen derste miydi diye sormuyorlar.

AYT'den bağımsız, tarih öğretmeni müdür yardımcısı olduğu için sen niye derse girmiyorsun onu çözemedim.
Öğretmen derse girmiyormuş, müdür yardımcıları ve müdürler genelde işim var diye öğrencileri bırakıyorlar kendileri öğrensin diye.

Sinav ogretmenle kazanilmaz zaten.

Iyi gececegini dusunmuyorsaniz girmenizin de bir manasi yok.

Meslekte okuyorsan YKS'den çok bir şey bekleme.

Meslekte okuyorsan YKS'den çok bir şey bekleme.
Senenin ortasında sıfır sayısal neti ile toplamda 30 - 40 net aralığında bir netle başladım. @Testo Unit hocamla birlikte götürdüm her şeyi. Zaten aldığım kitaplara kadar danıştığım bir insandı. Hatta yaptığım her şeyi biliyor. Ben bunları birkaç ayda yaptım. Yani daha bir yıl bile olmadı çalışmaya başlayalı. Yani ben yaptım. Başkası niye yapamasın?

eklemek isterim ki öyle okuldaki hocalarımız da mükemmel değil. Çok basit bir soruyu, 3D VDD'deki basit bir soruyu hocama gösterdiğimde yapamamıştı. Yaklaşık 15 dakika uğraştıktan sonra bana video çözümü açmamı söylemişti. Bu bizim matematik hocamızdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…