Ha affedersin hocam. Bu paket kaç manat hocam?
350 manat ödüyorum. Tamamen bana özel hat çekildi.
IMG_0107.webp IMG_0101.webp IMG_0108.webp

350 manat'ın TL karşılığı çok yüksek gözüküyor, ben 12 aylık peşin falan ödüyorum aylık 500TL falan oluyor. Genelde Azerbaycan'da fiyatlar böyle mi?
Yok kullandığı servis sağlayıcının tariflerine baktım 500 mbqs 30 manat aylık. Özel diye herhalde o fiyat banada pahalı geldi işi için gerek herhalde

350 manat'ın TL karşılığı çok yüksek gözüküyor, ben 12 aylık peşin falan ödüyorum aylık 500TL falan oluyor. Genelde Azerbaycan'da fiyatlar böyle mi?
Azerbeycan halkı için çok absürt bir ücret. Nerdeyse askeri ücretlerine gelmekte. TL harcadığım için ve Türkiye’de ki metro internetlerle kıyasladığımda benim için çok makul oluyor. Ama buranın iyi tarafı simetrik kullanmaları. Ortalama hız 100 Mbps burada TL cinsinden 550 TL’ye simetrik kullanıyorsun. Nüfus yoğunluğunun az olmasının avantajı diye yorumluyorum.

Birde buradaki yerel operatörün SpeedTest sonuçlarını manüpüle ettiği gerçeğini atlayamam. Kendi sunucuları herhangi bir hız kısıtlaması yapmamışlar sahte bir hız görmektesiniz.

Azerbaycan halkı için çok absürt bir ücret. Neredeyse askeri ücretlerine gelmekte. TL harcadığım için ve Türkiye'de ki metro internetlerle kıyasladığımda benim için çok makul oluyor. Ama buranın iyi tarafı simetrik kullanmaları. Ortalama hız 100 Mbps burada TL cinsinden 550 TL'ye simetrik kullanıyorsun. Nüfus yoğunluğunun az olmasının avantajı diye yorumluyorum.

Bir de buradaki yerel operatörün Speedtest sonuçlarını manüpüle ettiği gerçeğini atlayamam. Kendi sunucuları herhangi bir hız kısıtlaması yapmamışlar sahte bir hız görmektesiniz.

Evet hocam o herkeste öyle sanırım yıl sonu statistika da sırlama yapmak için yapılıyor. Fast kullanıyorum o yüzden bende hep

Türkiye'de ONT satın almak için bir site bulamadım öneriniz var mı? HG8010h arıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör: