Ehwenisher Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.599 Çözümler 8 Beğeniler 2.465 Yer Kaer Morhen 23 Temmuz 2025 #31 AyranWarrior dedi: Hiçbir zaman olmadı çıkar ilişkisi. İki ayrı mezhep, iki ayrı politika; buna kardeş diyen de ne bileyim ya. Genişletmek için tıkla... Kan dinden önce gelir. İki devlet arasında olağanüstü ticaret ve zor dönemlerde dayanışma yatıyor. Kan bağı bile kardeş olmaya yetiyor.
AyranWarrior dedi: Hiçbir zaman olmadı çıkar ilişkisi. İki ayrı mezhep, iki ayrı politika; buna kardeş diyen de ne bileyim ya. Genişletmek için tıkla... Kan dinden önce gelir. İki devlet arasında olağanüstü ticaret ve zor dönemlerde dayanışma yatıyor. Kan bağı bile kardeş olmaya yetiyor.
Ehwenisher Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.599 Çözümler 8 Beğeniler 2.465 Yer Kaer Morhen 23 Temmuz 2025 #32 AyranWarrior dedi: Alakası yok özellikle bu iki otokrat lider asla kardeş olamaz Azerbaycan'da anti Türkiye hükümeti biri gelsin anında 82 Azerbaycan olur. Genişletmek için tıkla... Dostum seni çok iyi anlıyorum. Bu kafayla devam et.
AyranWarrior dedi: Alakası yok özellikle bu iki otokrat lider asla kardeş olamaz Azerbaycan'da anti Türkiye hükümeti biri gelsin anında 82 Azerbaycan olur. Genişletmek için tıkla... Dostum seni çok iyi anlıyorum. Bu kafayla devam et.
3 3035 Yetkin Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 2.301 Çözümler 11 Beğeniler 1.660 23 Temmuz 2025 #33 Biz Azerbaycan halkı ile kardeşiz aslında yönetimleri ile değil. Yönetimleri çıkar uğruna her şeyi yapabilir. Asıl kardeşlik halklarla olan kardeşliktir.
Biz Azerbaycan halkı ile kardeşiz aslında yönetimleri ile değil. Yönetimleri çıkar uğruna her şeyi yapabilir. Asıl kardeşlik halklarla olan kardeşliktir.
KökBilgi Uzman Katılım 10 Mart 2025 Mesajlar 696 Beğeniler 745 24 Temmuz 2025 #34 Türk Kurtuluş Savaşında ki yardımı bile kardeşliğin sonsuza kadar olması için yeter de artar.