İkiniz de ağır derecede kötü insanlarsınız. Baban borcuna sadıksızlığından ve ödemediği halde hala istemesinden ne derece kötü olduğu belliyken sen de gizlice babanın telefonundan iş çeviriyorsun.

Hesabını kontrol ettiğinde kiraların yatmadığını görünce anlar. Ayrıca kira, ev sahibinin hesabına atılır. Kiracılar azıcık akıllıysa böyle bir riske de girmez.

Hocam, olayı hallettik; yalnızca 100 kere açıkladım insanlara. Size de açıklamak istemiyorum, yoruldum artık. Mesajları okuyabilirsiniz. Benim yaptığım ağır derecede kötülük mü? Ah ah, insanlar neler neler yapıyor; benim yaptığımın yanında az bile kalır. Neyse, tamam, uzatmayacağım.

Ben de babama diş tedavisini yapabilmesi için 35 bin TL vermiştim geri vermeyi sormadı ben de hiç istemedim. Helal ettin babama, onun ben de emeği çok sonuçta büyüttü, okuttu vs. 35 bin TL'yi mi sakınacağım daha çok istesin daha çoğunu veririm.

Evet, haklısınız; olay o değildi, zaten bambaşkaydı. Dediklerimi okursanız, üstte büyütmek, helal etmek, emek hepsini açıkladım. Tekrar tekrar açıklamaya gerek yok, döngüye giriyor zaten.