M matterzi Becerikli Katılım 23 Temmuz 2025 Mesajlar 265 Beğeniler 54 Yer İstanbul 2 Eylül 2025 #1 Merhaba arkadaşlar, Bu hizmet fazla RAM ve CPU kullanıyor. Performansı etkilediğini düşünüyorum. Tamamen nasıl kapatabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2025
Merhaba arkadaşlar, Bu hizmet fazla RAM ve CPU kullanıyor. Performansı etkilediğini düşünüyorum. Tamamen nasıl kapatabilirim?
Çözüm avkila.tech 3 Eylül 2025 o&o shutup 10 ile kapatabilirsiniz. Ya da Windows 10 debloat scriptleri ile. En iyisi direkt mod iso kurun ghost spectre falan.
o&o shutup 10 ile kapatabilirsiniz. Ya da Windows 10 debloat scriptleri ile. En iyisi direkt mod iso kurun ghost spectre falan.
avkila.tech Becerikli Katılım 14 Ağustos 2025 Mesajlar 511 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 417 3 Eylül 2025 #2 o&o shutup 10 ile kapatabilirsiniz. Ya da Windows 10 debloat scriptleri ile. En iyisi direkt mod iso kurun ghost spectre falan. Artı 0 Eksi Çözüm
o&o shutup 10 ile kapatabilirsiniz. Ya da Windows 10 debloat scriptleri ile. En iyisi direkt mod iso kurun ghost spectre falan.
KS KS M matterzi Becerikli Katılım 23 Temmuz 2025 Mesajlar 265 Beğeniler 54 Yer İstanbul 3 Eylül 2025 #3 avkila.tech dedi: o&o shutup 10 ile kapatabilirsiniz. Ya da Windows 10 debloat scriptleri ile. En iyisi direkt mod iso kurun ghost spectre falan. Genişletmek için tıkla... o&o shutup 10 bu ve hizmetlerden kapattım hocam. teşekkürler Artı 0 Eksi
avkila.tech dedi: o&o shutup 10 ile kapatabilirsiniz. Ya da Windows 10 debloat scriptleri ile. En iyisi direkt mod iso kurun ghost spectre falan. Genişletmek için tıkla... o&o shutup 10 bu ve hizmetlerden kapattım hocam. teşekkürler