Yeterince enerjisini atabileceği alan var, hangi cins önerirsiniz? Hastalık gibi sorunları en az olan.
Detaylar
Kim cevapladı?Kangal.
Th3RealKayseriLee
Üstün
Golden Retriever veya Alman Köpeği (Bakınız Garip Kont)
i5 7500F
Uzman
Ne alakası var, her cins her yerde bakılmaz.Gerçekten seviyorsan ne önemi var cinsinin. Sahiplenmeye en ihtiyacı olanı al
Bence Labrador veya Golden iyi olur.
Malinois. 
Daha önce hiç köpek eğittiniz mi? Eğitmediyseniz doberman falan zordur. Kendi bahçemde 1 pitbull 1 golden besliyorum. Koruma olarak yeterli oluyor.
Daha önce hiç köpek eğittiniz mi? Eğitmediyseniz doberman falan zordur. Kendi bahçemde 1 pitbull 1 golden besliyorum. Koruma olarak yeterli oluyor.
İlk kez sahipleneceğim.
Doberman falan sıkıntı. Eğitim vermesi kolay değildir, özellikle de tecrübeniz yoksa.
Siz ilk önce Golden Retriever ile başlayın. Hem enerjik ve oyuncu, hem de korumacı ve bir o kadar da akıllı bir ırktır. Çok inatçı değildir diğer ırklar gibi.
Benim de, köpek korkum olmasına rağmen sevip oynayabileceğim bir tür gibi geliyor.Doberman falan sıkıntı. Eğitim vermesi kolay değildir, özellikle de tecrübeniz yoksa.
Siz ilk önce Golden Retriever ile başlayın. Hem enerjik ve oyuncu, hem de korumacı ve bir o kadar da akıllı bir ırktır. Çok inatçı değildir diğer ırklar gibi.
Son düzenleyen: Moderatör: