KökBilgi

Uzman
Vatanın beka sorunu yine konuşmuş; takdiri Türk milletine bırakıyorum. Adım atmaya kalksa kökünü Azrail’e teslim edecek hâlde hâlâ konuşuyor, sümüklü Aponun sevdiceği.

1757666447537.webp

Kaynak:
https://www.veryansintv.com/bahceli...hliye-edilmeli-sosyal-medyanin-koku-kazinmali

Bir partiyi kendine bakmaktan aciz olacak kadar yaşlanmış bir şahsa bırakırsan olacağı bu...

Hayır anlamıyorum, bi' tane MHP'li çıkıp demiyor mu artık başkası yönetsin, sen artık çekil bu siyaset arenasından diye :).

Bir partiyi kendine bakmaktan aciz olacak kadar yaşlanmış bir şahsa bırakırsan olacağı bu...

Hayır anlamıyorum, bi' tane MHP'li çıkıp demiyor mu artık başkası yönetsin, sen artık çekil bu siyaset arenasından diye :).
Zaten asıl amaç o görünürde suçlu ama tek başına bıraksan tuvalete gidemez. Arkasındakileri biliyor musun yok istedikleri bu.

Zaten onların amacına hizmet etmeyen her şey kötü dusman aynen 1984 filmini yaşıyoruz Adam bugünleri görmüş Daha da fazlası gelecek.

Diyen olurda bitirirler Mhp öyle bir yapı.

Son düzenleme: