Miraj
Başarılı
Kengan Ashura'nın bir dizisi var 2 sezon toplam 3 bölümden oluşuyor. Bir de gördüğüm kadarıyla Kengan Ashura vs. Metsudo's Fang adında ova filmi mevcut. Bunu araştırırsınız net bir şey bulamadım. 2. soruya gelecek olursak bütün Baki ile alakalı dizi filmler yaptığım listede mevcut.
Sağ olun hocam bayagidir izleyecek uzun soluklu anime arıyordum
Her yerde farklı olan Baki izleme sırasının en güncel ve doğru olduğunu düşündüğüm izleme sırası. Baki gibi bir serinin çıkış yıllarına göre izlenmemesi gerektiğini düşünüyorum, o nedenle kronolojik olarak izleyeceğiz. İyi seyirler.
1.) Baki the Grappler 1. sezon 1-16 bölümler.
2.) Grappler Baki: The Ultimate Fighter (Nihai Dövüşçü - 45 dk) 17-24 bölümleri arasında karşılaşacağı rakiplerini tanımamız için sezon arasında izliyoruz.
3.) Baki the Grappler 1. sezon - 17-24 bölümler.
4.) Baki the Grappler 2. sezon Saidai Tournament-Hen (Saidai Turnuvasının Öyküsü - 24 bölüm)
Bunda açık konuşayım biraz sıkılmıştım ama arka arkaya bayağı bir Baki bölümü izlediğimden de kaynaklı olabilir siz gene de izleyin bence çünkü Netflix'te ki Baki animesinden karakterleri içeriyor tanımanızda fayda var.
5.) Baki 1. sezon (13 bölüm) - Netflix.
6.) Baki 2. sezon (13 bölüm) - Netflix.
7.) Baki: Most Evil Death Row Convicts (Dünyanın En Tehlikeli Mahkûmları - 15 dk)
Bunu daha erken çıkmasına rağmen Netflix'te ki Baki'den sonra izliyoruz çünkü ona ait spoilerlar içeriyor.
8.) Dai Raitaisai-Hen (Büyük Raitaisai Turnuvasının Öyküsü - Netflix - 13 bölüm)
9.) Baki Hanma 1. sezon (12 bölüm) - Netflix.
10.) Baki Hanma 2. sezon (27 bölüm) - Netflix.
11.) Baki Hanma vs Kengan Ashura Netflix filmi (1 saat)
Bunu illa izlemek istiyorsanız Baki'nin rakibini tanımanız açısından Kengan Ashura animesini de izlemeniz lazım. O da Netflix'te 2 sezon 52 bölüm. Onu da öneririm bayağı sağlam bir dövüş animesidir.
Eki Görüntüle 150503
Vatansever hocam grappler bakinin 2. sesonu olmasa da olur mu ya. 16. bolumden beri aşırı sıkıcı ilerliyor. Turuncu bakinin bölümler gibi tat vermemeye başladı.
Son düzenleme: