Detaylar
Kim cevapladı?barishizm
Yetkin
Crunchyroll
Helox
Üstün
Türkçe altyazı lazım.
- Makaleler
- 4
Buraya bir bak arayüzü ve sitelerini beğeniyorum.
Helox
Üstün
Buraya bir bak arayüzü ve sitelerini beğeniyorum.
Konu açılana ve cevap gelene kadar buradan izliyordum test amaçlı. Şimdilik güzel gidiyor.
Türkçe olarak Anizm ve Türk Anime TV dışında fansubların kendi siteleri hariç başka iyi bir site olduğunu sanmıyorum. Eğer bunlarda da istediğini bulamıyorsan ingilizce anime izleme zamanın gelmiş demektir. Eğer anime streaming sitesi arıyorsan buradan bakabilirsin. İyi bir liste yapmışlar. Animeyi indiririm diyorsan da nyaa.si'den bakabilirsin. Şahsen nyaa.si'yi tercih ederim. Yıllardır animeyi indirerek izliyorum ve gençleştim resmen.
Ek olarak nyaa.si'den anime indirmenin bir diğer avantajı eğer altyazı dosyaları elinde varsa istersen türkçe altyazı ile izleyebilirsin.
Ek olarak nyaa.si'den anime indirmenin bir diğer avantajı eğer altyazı dosyaları elinde varsa istersen türkçe altyazı ile izleyebilirsin.
Helox
Üstün
Anlamıyorum, nasıl düzgün site bulamıyorsunuz? Animecix, türkanime, sezonluk dizi, aanimewho. Tavsiyem; fansub sitelerinden izlemeniz.
Çoğunda ya bölüm eksik ya gereksiz bir kasma var ya da reklam çıkıyor. Diziwatch gibi arayüzü rahat ve reklamsız site arıyordum ve openani.me şu anlık işimi görüyor.
shiru
Uzman