Şu an neredeyse herkesin bildiği bir kanal. Instagram'da kanala yapılan editler keşfetime çıkıyor ve şu ana kadar bir kişinin bile bu kanalı sevmediğini söylediğini görmedim. Merak ettim, Bakirkertenkele31 hakkında ne düşünüyorsunuz?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Kitlesi çocuk olmasına rağmen çok argo konuşuyor. Sevmiyorum. Böyle insanları görünce Oyun Portal'a olan sevgim daha çok artıyor. Kitlesinin çocuk olduğunu bildiği için terbiyesini bozmazdı. (Malum H1Z1 videosu hariç
)
HDDKullanıyorum
Üstün
Ergen eğlendiriyor parasını alıyor, basit bir kanal zaten. Ergenleri eğlendirmek küfür etmekten ibaret.
Hangi video o hocam?
Bence fazla kafa yormaya gerek yok. Adam Vine tarzı videoda çekiyor, oyun videosu da. Genel olarak eğlenceli biri. Bazıları çocuk ergen eğlendiriyor demişte yetişkinlere hitap etmek zorunda değil. Çocuklara kötü örnek oluyorsa aileleri izletmesin. Adam çocuklara uygun içerik üretmek zorunda değil. Bu internet kreş yeri değil sonuçta. Ben şahsen seviyorum.
HDDKullanıyorum
Üstün
Bence fazla kafa yormaya gerek yok. Adam vine tarzı videoda çekiyor, oyun videosu da. Genel olarak eğlenceli biri. Bazıları çocuk ergen eğlendiriyor demişte yetişkinlere hitap etmek zorunda değil. Çocuklara kötü örnek oluyorsa aileleri izletmesin. Adam çocuklara uygun içerik üretmek zorunda değil. Bu internet kreş yeri değil sonuçta. Ben şahsen seviyorum.
Kimseye izlesin izlemesin demedim. Sadece konuda da sorulduğu gibi fikrimi belirttim, onun gibi küfür ederek saçma hareketler yaparak popülerlik kazanan çok kişi var. Fakat şans bu arkadaşa vurmuş popüler olmuş.
Küfür ediyor zaten bunda sorun yokta, yaptığı hareketler ortalama bir arkadaş grubunda yapılan hareketler. Bence fazla popüler değil. Sadece attığı kısa videolar popüler. O da adamın ana içeriği değil. Ana içeriği olan oyun videoları az izleniyor bence.Kimseye izlesin izlemesin demedim. Sadece konuda da sorulduğu gibi fikrimi belirttim, onun gibi küfür ederek saçma hareketler yaparak popülerlik kazanan çok kişi var. Fakat şans bu arkadaşa vurmuş popüler olmuş.
Xudayar_Mirzayev
Uzman
Garip adam.