Konu Başlıkları Gizle

1. 1 İlk Adım
  2. 2 İkinci Adım
  3. 3 Üçüncü Adım
  4. 4 Bitti
Diyelim ki Balatro oynamaya başladınız ve üç beş run attıktan sonra tek tek her joker, deste vb.yi açmak için zamanınızın olmadığını fark ettiniz. Ama "Unlock All" butonunu da normal bir şekilde kullanmak istemiyorsunuz çünkü o zaman başarımlar devre dışı kalacak. Bu durumda size yardımcı olabilirim.

İlk Adım​

Sol alttaki profil sekmesine tıklayın ve yeni bir profil oluşturun. Profili "2"de oluşturursanız iyi olur çünkü her şeyi açmak istediğiniz profilin "1"de olduğunu ve gereksiz profilin de "2"de olduğunu varsayarak rehberi devam ettireceğim.
Screenshot (13).webp

İkinci Adım​

Şimdi oluşturduğunuz ikinci profile geçiş yapın. Profil sekmesine tekrar girip "Reset Profile" butonunun altındaki "Unlock All"a tıklayın. Evet, bu hareketimiz ikinci profilde başarımları engelleyecek ama ana profilimiz için yapmamız gereken bir fedakarlık bu. Hem ayrıca ikinci profili daha yeni oluşturduğunuz için sıkıntı olmayacaktır.
Screenshot (14).webp

Üçüncü Adım​

Windows + R yapıp %appdata% aratın. Sonra oradan Balatro klasörüne tıklayın. 2 adlı klasöre girin ve meta.jkr adlı dosyayı kopyalayın. Geri gelip 1 adlı klasöre girin. Kopyaladığınız meta.jkr dosyasını yapıştırın ve üzerine yazmayı kabul edin. Önemli: meta.jkr dışında herhangi bir dosya kopyalamayın yoksa tekrardan başarımlar deaktive olacaktır.
Screenshot (15).webp

Bitti​

Bu işlemlerden sonra Balatro'ya girin ve kendi profilinize geri dönün. Artık başarımların da her şeyin de açık olduğunu kendi gözlerinizle görebilirsiniz. İsterseniz oluşturduğunuz ikinci profili silebilirsiniz, artık işimize yaramayacak.
Screenshot (16).webp