Ashloth 4

Başarılı
Adamantin demirhanesindeki muhafız ilk başlarda hasar yiyor fakat sonradan yemiyor. Lavın içinde olmasına rağmen yine de canı gitmiyor her vuruş ve skille bağışıklık yüzünden 0 veya ıska sayıyor. Ortadaki press ile geçmek istemiyorum normal fight ile alınca başarım veriyor. Önerileriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Adamantin demirhanesindeki muhafız ilk başlarda hasar yiyor fakat sonradan yemiyor. Lavın içinde olmasına rağmen yine de canı gitmiyor her vuruş ve skille bağışıklık yüzünden 0 veya ıska sayıyor. Ortadaki press ile geçmek istemiyorum normal fight ile alınca başarım veriyor. Önerileriniz nedir?
Zalimocak'ta, çok güçlü bir Barut Fıçısı olması lazım, onu patlatarak tek atabilirsiniz. Ayrıca, muhafız her saldırıya bağışık değil. Ben ilk deneyişte yenmiştim.

Zalimocak'ta, çok güçlü bir barut fıçısı olması lazım, onu patlatarak tek atabilirsiniz. Ayrıca, muhafız her saldırıya bağışık değil. Ben ilk deneyişte yenmiştim.

Fıçıyı bir deneyeyim ama oyun da bug a girmiş olabilir yabancı forumlar da vesaire benim dediğim gibi hiç hasar almıyor şikayetleri var.