Burak Birinci 8 Üstün Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 789 Makaleler 1 Çözümler 15 Beğeniler 1.086 Yer Dubai 28 Haziran 2024 #1 BG3 için güncel ya da kaliteli karakter build kaynağı arıyorum. Reddit'te bir alt kanal var fakat rehberler yeterince detaylı gelmedi. D&D mekanikleri bazen karışık gelebiliyor. Son düzenleme: 28 Haziran 2024
BG3 için güncel ya da kaliteli karakter build kaynağı arıyorum. Reddit'te bir alt kanal var fakat rehberler yeterince detaylı gelmedi. D&D mekanikleri bazen karışık gelebiliyor.
Çözüm Burak Birinci 28 Haziran 2024 Blackraven dedi: Fextralive ve deltia's Gaming'deki Build'ler bayağı güzel ve anlaşılır. Genişletmek için tıkla... Fextralive'daki buildler patch 6 öncesi sanırım güncel değil gibi geldi. Deltia's Gaming, güncel gözüküyor.
Blackraven dedi: Fextralive ve deltia's Gaming'deki Build'ler bayağı güzel ve anlaşılır. Genişletmek için tıkla... Fextralive'daki buildler patch 6 öncesi sanırım güncel değil gibi geldi. Deltia's Gaming, güncel gözüküyor.
D dacar1010 Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 215 Çözümler 2 Beğeniler 336 28 Haziran 2024 #11 Burak Birinci dedi: Siteyi link ile paylaşabilirseniz ya da mesajı düzeltebilirseniz, çözüm olarak işaretliyeyim. Yoksa kendi önerimi işaretleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Kendi mesajınızı seçin, hocam. Ben yardımcı olamadım. Çözüm sayısı da önemli değil zaten. Artı 0 Eksi
Burak Birinci dedi: Siteyi link ile paylaşabilirseniz ya da mesajı düzeltebilirseniz, çözüm olarak işaretliyeyim. Yoksa kendi önerimi işaretleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Kendi mesajınızı seçin, hocam. Ben yardımcı olamadım. Çözüm sayısı da önemli değil zaten.