Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 9
Sadece köye doğru devam edin, spoiler vermeyeyim. O köye gitmeden alamazsınız. İyi yoldan giderek almak istiyorsanız da Act 2 ile işiniz var.
Blackraven
Üstün
Minthara ve Halsin'i alamıyorsun maalesef bir yöntemi vardı ama fixlendi. Minthara için Minthara'nın "planını" uygulamanız gerekiyor. Onu yapınca da Halsin yolu kapanıyor.
Burak Birinci
Üstün
Minthara ve Halsin'i alamıyorsun maalesef bir yöntemi vardı ama fixlendi. Minthara için Minthara'nın "planını" uygulamanız gerekiyor. Onu yapınca da Halsin yolu kapanıyor.
Bunu ne zaman düzelttiler? 1 ay önce iki karakteri de kampıma aldım iyi senaryoyu oynarak.
Druid korusuna geldim etraftaki küçük görevleri yaptım. Goblin köyüne henüz yola çıkmadım belki kaçırırım işler karışır diye. Halsin için yola çıkarken Minthara'yı da dahil etmek istiyorum. Varsa senaryolarınız alırım.
Halsin kurtarmadan önce Minthara ile konuşun ve köye saldırmaya ikna edin böylece kendisi köyden ayrılarak birlik toplamaya gidecek. Daha sonrasında Halsin'i kurtarıp köyden ayrılın. Bir gün dinlendikten sonra saldırıyı başlatın eğer alev alan fıçıları yere koyarsanız öldürmek daha kolay oluyor. En son Minthara kaldığında karakterlerinizin ölümcül vuruş özelliğini kapatın ve canı 1 olarak bayıltın. Sonraki karşılaşmanız Act 2 geçtiğinde olacak. Orada hapishaneden kendisini kurtarmanız gerekiyor sonrasında kampa katılıyor.
Son düzenleme:
Sinister
Uzman
Hafif bilgiler verebilirsiniz. Minthara'yı almam lazım. Karakterim de bir Drow.Sadece köye doğru devam edin, spoiler vermeyeyim. O köye gitmeden alamazsınız. İyi yoldan giderek almak istiyorsanız da Act 2 ile işiniz var.
Halsin de önemli benim için aşağıda anlatılmış emin misiniz?Minthara ve Halsin'i alamıyorsun maalesef bir yöntemi vardı ama fixlendi. Minthara için Minthara'nın "planını" uygulamanız gerekiyor. Onu yapınca da Halsin yolu kapanıyor.
Bunu uygulayabilirim kesinse.Bunu ne zaman düzelttiler? 1 ay önce iki karakteri de kampıma aldım iyi senaryoyu oynarak.
Halsin kurtarmadan önce Minthara ile konuşun ve köye saldırmaya ikna edin böylece kendisi köyden ayrılarak birlik toplamaya gidecek. Daha sonrasında Halsin'i kurtarıp köyden ayrılın. Bir gün dinlendikten sonra saldırıyı başlatın eğer alev alan fıçıları yere koyarsanız öldürmek daha kolay oluyor. En son Minthara kaldığında karakterlerinizin ölümcül vuruş özelliğini kapatın ve canı 1 olarak bayıltın. Sonraki karşılaşmanız Act 2 geçtiğinde olacak. Orada hapishaneden kendisini kurtarmanız gerekiyor sonrasında kampa katılıyor.
Blackraven
Üstün
Bu yöntemi okumuştum bende sanırım fixlenmemiş "bugumsu" bir yöntem ama ben tavsiye etmem çünkü oyun bunu yapabileceğinizi planlamadığınız için iki karakter arası dinamikler çalışmaz. Sallıyorum Astarion ile Minthara yolda çok güzel sohbetler ederken Halsin ile Minthara arasında kodlanmadığından dolayı öyle bir etkileşim yok.Hafif bilgiler verebilirsiniz. Minthara'yı almam lazım. Karakterim de bir Drow.
Halsin de önemli benim için aşağıda anlatılmış emin misiniz?
Bunu uygulayabilirim kesinse.
Burak Birinci
Üstün
Ben Halsin ve Minthara'yı birlikte kullanmadım ama kampta her şey normaldi eğer bütün karakterleri kampa almak istiyorsanız bu yöntemi deneyebilirsiniz.
Sinister
Uzman
Bunu göze alıyorum.Bu yöntemi okumuştum bende sanırım fixlenmemiş "bugumsu" bir yöntem ama ben tavsiye etmem çünkü oyun bunu yapabileceğinizi planlamadığınız için iki karakter arası dinamikler çalışmaz. Sallıyorum Astarion ile Minthara yolda çok güzel sohbetler ederken Halsin ile Minthara arasında kodlanmadığından dolayı öyle bir etkileşim yok.
Deneyeceğim.Ben Halsin ve Minthara'yı birlikte kullanmadım ama kampta her şey normaldi eğer bütün karakterleri kampa almak istiyorsanız bu yöntemi deneyebilirsiniz.
Geraltın kılıcı
Üstün
Ben bu hanım ablayı biçtim.Minthara ekibinize Act 2'nin sonlarına doğru tamamen katılıyor.
Ek: 3 kez biçtim. 4.'de sıkılıp yardım ettim.
Bunu öğrendiğim iyi oldu. Laz'el'den başlayarak tüm ekip üyelerimi Kara Dürtü ile biçtim. (İstemeden oldu kesinlike)Sadece köye doğru devam edin, spoiler vermeyeyim. O köye gitmeden alamazsınız. İyi yoldan giderek almak istiyorsanız da Act 2 ile işiniz var.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-