kulesogutucu 4
Becerikli
Selam sosyal, bütçem 25.000 TL, sizce hangisi alınır?
Son düzenleyen: Moderatör:
Peki sizce p1s + ams almak mı mantıklı? Bir de anycubic iyi mi?Benim tercihim A1 combo olurdu. Düz A1 tek renk. AMS sistem için kapalı kasa öneririm. Bütçeyi zorlayabilirseniz P1S en mantıklı seçenek olur. Creality kullanan biri olarak asla önermem. Şu an topluluk olarak BambuLab kitlesi daha fazla olduğu için çok kolay yardım bulabilirsiniz. Flashforge ilk defa görüyorum. Anycubic X arkadaşımda var aynı modeli. Olur da satışını yapmak isterseniz ikinci elde çok değer kaybediyor ve kullanıcı kitlesi bir noktada sınırlı.
Heves, bir şeyler basmam gerekiyor onun için. Ama açık kasa olması kafamı karıştırıyor. Onu kapalı forma getirebilir miyim sonradan yoksa bambu ps1 mi alsam karar veremedim.Anycubic gayet iyi. Stabil olduğunu gördüm ama ikinci elde çok değer kaybediyor. Heves için mi ticaret için mi alacaksınız?
Ams alınmalı mı sizce
Benim hobim boya yapmaktı ben tek renkli cihaz aldım. Eğer hobiniz boyamak değil de birleştirmek ise ve ileride ticaretini yaparım derseniz AMS alın.
Hocam ama ams çok pahalı, 3d printer fiyatına ams almak mantıklı mı? Bunun yerine creality, ff ya da anycubic ürünleri almak mantıklı olmaz mı?Benim hobim boya yapmaktı ben tek renkli cihaz aldım. Eğer hobiniz boyamak değil de birleştirmek ise ve ileride ticaretini yaparım derseniz AMS alın.