Chef Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.370 Çözümler 7 Beğeniler 3.712 21 Nisan 2024 #31 Her zaman gireceğim konu belli oldu.
7 792 Uzman Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.891 Çözümler 8 Beğeniler 5.372 21 Nisan 2024 #32 Chef dedi: Her zaman gireceğim konu belli oldu. Genişletmek için tıkla... Artık senin ile ben bu konudan çıkamayız.
Chef dedi: Her zaman gireceğim konu belli oldu. Genişletmek için tıkla... Artık senin ile ben bu konudan çıkamayız.
S Silverback Gorilla Üstün Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.655 Çözümler 2 Beğeniler 1.376 21 Nisan 2024 #33 Vira dedi: Ban yediğinizde Sosyal'i kapatırken bu konu ile kapatırsanız profilinizde ban yedim yazar. Eğer biri profilinize bakarsa ban yediğinizi anlayabilir. Bu arada şurada yazıyor: Eki Görüntüle 38024 Son görüntülediğiniz yerde ban yedim yazar. Biri size yazarsa görüp yazmadığınızı zannetmez. Genişletmek için tıkla... Bence bu konu sabitlenmeli. Bir öneri vardı, ban yediğimizde yasaklı gibi bir şey olsun diye o onaylanmamıştı sanırsam. Bu mantıklı.
Vira dedi: Ban yediğinizde Sosyal'i kapatırken bu konu ile kapatırsanız profilinizde ban yedim yazar. Eğer biri profilinize bakarsa ban yediğinizi anlayabilir. Bu arada şurada yazıyor: Eki Görüntüle 38024 Son görüntülediğiniz yerde ban yedim yazar. Biri size yazarsa görüp yazmadığınızı zannetmez. Genişletmek için tıkla... Bence bu konu sabitlenmeli. Bir öneri vardı, ban yediğimizde yasaklı gibi bir şey olsun diye o onaylanmamıştı sanırsam. Bu mantıklı.