Denkc

Becerikli
Arkadaşlar selam,

3 gün önce 200 liraya iddiada normal maçta 3000 TL tutturdum. Sonrasında bugün 200 TL kaybettim diye hırsa girip serbest vuruş oynadım, 3000 TL kendi paramı kaybettim, 3000 TL de ailemin parasını kaybettim. Ailemin kira parasından eksilttim. Babamla konuştum, yanındayım ben, canın sağ olsun, bir hata yapmışsın, hatandan dön ve bir daha tövbe et, yeminini bozma, oynama dedi.

Sana çok güvenmiştim, güvenimi sarstın, banka hesabında nasıl para tutacağım falan dedi. Kafana takma, sorun değil dedi ama ben çok kötü hissediyorum, bırakacağım ama büyük bir hata yaptım ve çok kötü hissediyorum, ne yapabilirim?

Mental açıdan kendimi çok kötü hissediyorum ve kendime gelemeyecek gibiyim. Nasıl toparlarım, nasıl kafamı toparlarım? Annem benimle görüşmek ve konuşmak istemiyor evde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam,

3 gün önce 200 liraya iddiada normal maçta 3000 TL tutturdum. Sonrasında bugün 200 TL kaybettim diye hırsa girip serbest vuruş oynadım, 3000 TL kendi paramı kaybettim, 3000 TL de ailemin parasını kaybettim. Ailemin kira parasından eksilttim. Babamla konuştum, yanındayım ben, canın sağ olsun, bir hata yapmışsın, hatandan dön ve bir daha tövbe et, yeminini bozma, oynama dedi.

Sana çok güvenmiştim, güvenimi sarstın, banka hesabında nasıl para tutacağım falan dedi. Kafana takma, sorun değil dedi ama ben çok kötü hissediyorum, bırakacağım ama büyük bir hata yaptım ve çok kötü hissediyorum, ne yapabilirim?

Mental açıdan kendimi çok kötü hissediyorum ve kendime gelemeyecek gibiyim. Nasıl toparlarım, nasıl kafamı toparlarım? Annem benimle görüşmek ve konuşmak istemiyor evde.

Babanız olaya yumuşak yanaşmış bu iyi 3000TL şu devirde kapatılmayacak bir eksik değil bir yerden bulununur 3 gün git garsonluk yap hallolur bundan sonra uzak dur bir daha bulaşırsan aynı yaklaşım olmaz senin için.

Arkadaşlar selam,

Yaşın kaç bilmiyorum fakat bir işe girerek ailenize parasal konuda destek olursanız aranızdaki soğukluk azalır. Kumar oynamayın oynattırmayın. Hiç kimse size havadan para vermez. Ufak ufak kazandırıyormuş gibi kafanıza girerler en sonda tüm paranızı kaparlar. Bir işe girerek ailenize destek olun. Kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

Kötü hissetmen de gerekiyor. Baban sana verilebilecek en büyük cezayı vermiş zaten, vicdan.
Bu saatten sonra akıllanmalı ve olgunlaşmalısın. Gündelik işlere girerek o parayi ve hatta daha fazlasını çıkarıp götürüp babana verip helallik almalısın.

İyi halt etmişsiniz bir daha oyna. Yıl olmuş 2025 kumarın zararlı olduğunu hala da anlamıyorlar. :D Ya abi siz salakmısınız nesiniz ya? Bir de gidip 3000 lira koymuş bu lanet kumara. Eğer bu vicdan azabından sıyrılmak istiyorsan gidip kıçınızı kaldırıp çalışacaksınız eşşek gibi. Anlarsın o zaman ailenin halini.

Böyle oyunlarda, her zaman kasa kazanır. O yüzden derhal bırakmanı öneririm. Baban, olgun bir adam. Hatalar bizi biz yapan şeyler zaten. Hata yaparak olgunlaşırız. Mesela böyle bir hata yaptın, nasıl sonuçlar doğurduğunu gördün. Bazen hata yapmak, olumlu sonuçlara sebep olabiliyor. Bir daha böyle hatalar yapmayacağını düşünüyorum. Öğretiyor bize, empati yeteneklerimizi bile geliştiriyor bazen hatalar.

Evet demoralize olmuşsun, lakin halledilir. Meblağ zaten yüksek değil, yerine de koyarsın. Sıkma canını, takma kafana.

Forumda müzik, kitap, oyun, film, otomobil, telefon, PC bir sürü konu var. Buralarda vakit geçirmeni öneririm, kafan dağılır.