Detaylar
Kim cevapladı?Hacı Hüsrev Efendi
Üyecik
Yeğenim gençsin hata yapmışsın. Baban sağ olsun seni affetmiş. Bizim torun da senin yaptığını yapmıştı, şimdi ahırda çalışıyor. Kerata 100 bin kaybetmişti.
Otur çalış parasını ode yegenim babana. Senin gibi torunları olan bir dededen tavsiye.
Otur çalış parasını ode yegenim babana. Senin gibi torunları olan bir dededen tavsiye.
Babanızın sakinliğine hayran kaldım. İyi bir babanız var. Böyle bir babaya hayırsız evlat yakışmaz.
Hayırsız evlat demenize katılmıyorum hayırsız falan değilim hocam, evet yaptığım çok çok kötü bir davranış bir daha asla yapmayacağım bir davranış. Ama hayırsız evlat değilim ailem dara sıkışınca 30 bin çıkartıp bir verdim, aynı şekil de ev taşırken 45 bir çıkartıp verdim, hayırsız evlat olsam bunları yapmazdım, bu yaptığım olayı da asla övmüyorum bir daha yapmayacağım bir hataydı, para önemli değil ailemi yüz üstü bıraktım en kısa sürede de ödeyeceğim. Yorumlarınız için teşekkür ederim fikrinize saygı duyuyorum.
Sağ ol dedeciğim ellerinden öperim.Yeğenim gençsin hata yapmışsın. Baban sağ olsun seni affetmiş. Bizim torun da senin yaptığını yapmıştı, şimdi ahırda çalışıyor. Kerata 100 bin kaybetmişti.
Blackraven
Üstün
Hayırsız evlat demenize katılmıyorum hayırsız falan değilim hocam, evet yaptığım çok çok kötü bir davranış bir daha asla yapmayacağım bir davranış. Ama hayırsız evlat değilim ailem dara sıkışınca 30 bin çıkartıp bir verdim, aynı şekil de ev taşırken 45 bir çıkartıp verdim, hayırsız evlat olsam bunları yapmazdım, bu yaptığım olayı da asla övmüyorum bir daha yapmayacağım bir hataydı, para önemli değil ailemi yüz üstü bıraktım en kısa sürede de ödeyeceğim. Yorumlarınız için teşekkür ederim fikrinize saygı duyuyorum.
Size hayırsız evlat demiyor. Hayırsız olmayın diyor. Yani bu olan sineye çekilmiş bir şey zaten tekrarı olmasın iyi bir aileniz var hak etmiyorlar anlamında söylemiş diye düşündüm arkadaş.
Size hayırsız evlat demiyor. Hayırsız olmayın diyor. Yani bu olan sineye çekilmiş bir şey zaten tekrarı olmasın iyi bir aileniz var hak etmiyorlar anlamında söylemiş diye düşündüm arkadaş.
Öyle söylemişse çok doğru söylemiş hocam, asla bir daha böyle bir hata yapmayacağım aileme de söz verdim imkansız.
Öyle söylemişse çok doğru söylemiş hocam, asla bir daha böyle bir hata yapmayacağım aileme de söz verdim imkansız.
Tam olarak öyle söylemek istemiştim hocam. Zaten hazır babanız affetmiş, böyle devam ederek hayırsız evlat konumuna düşmeyin demek istemiştim.
Aslında ben bir şey yazmayacaktım. Çünkü zaten herkes gerekeni yazmış. Ancak kumar çok kolay bağımlılık yapabilen ve çok tehlikeli bir şey (Eskilerden pop yıldızı olan bir sanatçı var bilirsiniz. Geldiği hal içler acısı.). Bu yüzden ne kadar çok ikaz o kadar iyi düşüncesi ile yazdım. Amacım kalbinizi kırmak değildi ve mesajımda size hakaret etmedim.
Taksici Musa Fedaisi
Yetkin
Babamı böyle kaybettim ne yazık ki. Kaç insan darmaduman oldu şu illet yüzünden. Lütfen etinizle kemiğinizle uzak durun ve potansiyel kişileri uyarın.
Birde bunu öven bazı insanları görüyorum, onlar zaten tam kanser çıldırtırlar adamı.İyi halt etmişsiniz bir daha oyna. Yıl olmuş 2025 kumarın zararlı olduğunu hala da anlamıyorlar.Ya abi siz salakmısınız nesiniz ya? Bir de gidip 3000 lira koymuş bu lanet kumara. Eğer bu vicdan azabından sıyrılmak istiyorsan gidip kıçınızı kaldırıp çalışacaksınız eşşek gibi. Anlarsın o zaman ailenin halini.
Babanız çok iyi davranmış, bir daha oynamayın sakın, çok kötü bir şey.