electro Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 687 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 654 29 Temmuz 2024 #11 Geraltın kılıcı dedi: Telefon numaram babamın TC kimliğine kayıtlı. O yüzden olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet nedeni bu yukarıda anlattım zaten.
Geraltın kılıcı dedi: Telefon numaram babamın TC kimliğine kayıtlı. O yüzden olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet nedeni bu yukarıda anlattım zaten.
V volvoseverim Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.395 Çözümler 4 Beğeniler 1.196 29 Temmuz 2024 #12 Geraltın kılıcı dedi: Telefon numaram babamın TC kimliğine kayıtlı. O yüzden olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet olabilir. Benim de şimdi aklıma geldi, babam GNC paketlerini alsın diye onun hattını benim üzerime benim hattı onun üzerine yapmıştık.
Geraltın kılıcı dedi: Telefon numaram babamın TC kimliğine kayıtlı. O yüzden olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet olabilir. Benim de şimdi aklıma geldi, babam GNC paketlerini alsın diye onun hattını benim üzerime benim hattı onun üzerine yapmıştık.