Özel veya kamu bankalarında yazılım mühendisliği yapmaya heves ediyorum, mezun senemdeyim. Nasıl bir üniversite hedeflemeliyim? Uğraşım mobil geliştirme tarafında mı olmalı? Maaş beklentim ne olmalı gibi sorularıma cevap arıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

Fraud, security tarafı bankalarda daha severek yapacağın bir meslek olabilir. Geniş kapsamlı olması için bilgisayar mühendisliği olabilir belki ama beceri ve yetenekleriniz daha önemli.

Fraud, Security tarafı bankalarda daha severek yapacağın bir meslek olabilir. Geniş kapsamlı olması için bilgisayar mühendisliği olabilir belki ama beceri ve yetenekleriniz daha önemli.

Biraz daha açabilir misiniz hocam? Üniversite zamanında bir yandan eğitimimi geliştirmeye çalışacağım, staj imkanım olur mu peki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Turkiye'de HPC isi yapabilen az sayida insan var. Bankalar mainframe'leri kullandigi surece o mainframe'lere yazilim yapacak veya o yazilimlari yonetecek insanlar gerekiyor. Sadece bankalari da gectim, HFT organizasyonlarinin da HPC isini bilen adamlara ihtiyaci var. Dusun, HFT'ciler gecikmeyi 5 milisaniye kadar indirmek amaciyla Londra'dan New York'a direkt olarak fiber kablo dosemis olan psikopatlar.

Türkiye'de HPC isi yapabilen az sayida insan var. Bankalar Mainframe'leri kullandigi surece o Mainframe'lere yazilim yapacak veya o yazilimlari yonetecek insanlar gerekiyor. Sadece bankalari da gectim, HFT organizasyonlarinin da HPC isini bilen adamlara ihtiyaci var. Dusun, HFT'ciler gecikmeyi 5 milisaniye kadar indirmek amaciyla Londra'dan New York'a direkt olarak fiber kablo dosemis olan psikopatlar.

Abi biraz daha açık konuşabilir misin vallahi cahil kaldım üzgünüm.