PC Uzmanı

Başarılı
Merhaba arkadaşlar, acaba böyle bir site var mı diye merak ediyorum. Hangi banka ne kadar kredi kartı limiti veriyor öğrenmek istiyorum; ona göre o bankadan hesap açıp kredi kartı başvurusu yapmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi kredi sitesi veya herhangi baska siteler bankalarin sana kac TL limitli kredi karti verecegini bilemez boyle bir site yok. Basvurmadan bilemezsin. Bu tamamen senin Findeks notuna bagli 1500 ustu ise her banka yuksek limit verir bunu da ancak basvurup ogrenebilirsin.

Hangi kredi sitesi veya herhangi baska siteler bankalarin sana kac TL limitli kredi karti verecegini bilemez boyle bir site yok. Basvurmadan bilemezsin. Bu tamamen senin Findeks notuna bagli 1500 ustu ise her banka yuksek limit verir bunu da ancak basvurup ogrenebilirsin.

Hangikredi findex altyapısı ile puanı söyleyebilir. Olasılıkla ne kadar verebileceklerini de söyler. Daha dün kullandım.

Merhaba
Findexs risk raporuna ve güncel kullandığın banka hesabına giren para önemli bankalar genel anlamda bir kişin yıllık Max 1.5 katı kadar limitler, artı olarak şunu diyebilirim limitin çok yüksek olmasını istiyorsa 1 adet kart çıkart ve o kart üzerinden kendi adına olan abonelik ve fatura ödemelerini oto ya al, limitin %40'dan fazlasını kullanma gelen borcun tamamını yatır Max 5. ay bankalar kapında sıra oluşturur kredi ek hesap kart vermek için bilgin olsun.