Yiğidowski Üstün Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 1.005 Çözümler 2 Beğeniler 353 Yer Türkiye Cumhuriyeti 28 Nisan 2025 #1 Sanırım şubeden açmak gerekiyormuş herhangi bir şube olur mu yoksa illa kartın bağlı olduğu hesabın şubesi mi olacak?
Sanırım şubeden açmak gerekiyormuş herhangi bir şube olur mu yoksa illa kartın bağlı olduğu hesabın şubesi mi olacak?
E erist11k Başarılı Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 10 Çözümler 1 Beğeniler 6 28 Nisan 2025 #2 Bankkart Mobil'den açmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Yiğidowski Üstün Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 1.005 Çözümler 2 Beğeniler 353 Yer Türkiye Cumhuriyeti 28 Nisan 2025 #3 erist11k dedi: Bankkart Mobil'den açmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır onu unuttum ziraat mobilde baktım orada da bulamadım. erist11k dedi: Bankkart Mobil'den açmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim tanımlandı limit çok işime yaradı tüm dilekleriniz kabul olsun inşallah. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Nisan 2025 Artı 0 Eksi
erist11k dedi: Bankkart Mobil'den açmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır onu unuttum ziraat mobilde baktım orada da bulamadım. erist11k dedi: Bankkart Mobil'den açmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim tanımlandı limit çok işime yaradı tüm dilekleriniz kabul olsun inşallah.