S serknrn Uzman Katılım 16 Ekim 2024 Mesajlar 23 Beğeniler 4 24 Ekim 2024 #1 Telegram hesabım ban yemiş, neden oldu anlamadım, grubum vs. faaliyetim yok. Numaram engellenmiş, nasıl çözerim bu durumu?.. Bilgi mesajı attım, mail de attım, basit bir çözümü yok mudur? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ekim 2024
Telegram hesabım ban yemiş, neden oldu anlamadım, grubum vs. faaliyetim yok. Numaram engellenmiş, nasıl çözerim bu durumu?.. Bilgi mesajı attım, mail de attım, basit bir çözümü yok mudur?
Windows 7 Yetkin Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 646 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 526 Yer İstanbul 25 Ekim 2024 #2 Numara değiştirebilirsiniz hocam yapacak pek bir şey yok maalesef. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Şubat 2025
KS KS S serknrn Uzman Katılım 16 Ekim 2024 Mesajlar 23 Beğeniler 4 25 Ekim 2024 #3 Windows 7 dedi: Numara değiştirebilirsiniz hocam yapacak pek bir şey yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Ozaman pek de bir seçenek yok hocam. nedenini çözemedik o bambaşka bir konu
Windows 7 dedi: Numara değiştirebilirsiniz hocam yapacak pek bir şey yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Ozaman pek de bir seçenek yok hocam. nedenini çözemedik o bambaşka bir konu