Yer
Haddonfield, Illinois
10 dakika önce uyandım. WhatsApp'tan “Instagram hesabınıza yabancı bir yerden girildiği için kilitledik” yazıyordu. Girdim, şifre değiştirmemi istedi, değiştirdim. Kod falan geldi, girdim. Selfie videomu istedi, onu gönderdim. Şimdi 48 saat incelenecek diyor. Daha önce yaşayan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
10 dakika önce uyandım. WhatsApp'tan “Instagram hesabınıza yabancı bir yerden girildiği için kilitledik” yazıyordu. Girdim, şifre değiştirmemi istedi, değiştirdim. Kod falan geldi, girdim. Selfie videomu istedi, onu gönderdim. Şimdi 48 saat incelenecek diyor. Daha önce yaşayan var mı?
3-4 saat sürüyor. Yok yere kilitlendiyse zaten garanti açıyorlar.

Açıldı hocam. Perşembe günü öğleden sonra.
Hocam peki birkaç sorum olacak
1) Sizden selfie istedi mi? istediyse postlarınızda ve profil fotoğrafınızda kendi fotoğrafınız var mıydı?
2) Kimlikteki adınız ve soyadınız ile Instagramınızdaki adınız ve soyadınız aynı mı?
Son olarak Kimliğinizdeki fotoğraf ile yükediyseniz eğer selfinizdeki fotoğrafınız arasında çok fark var mıydı? (saç stili vb.)

Hocam peki birkaç sorum olacak
1) Sizden selfie istedi mi? İstediyse postlarınızda ve profil fotoğrafınızda kendi fotoğrafınız var mıydı?
2) Kimlikteki adınız ve soyadınız ile Instagramınızdaki adınız ve soyadınız aynı mı?
Son olarak Kimliğinizdeki fotoğraf ile yükediyseniz eğer selfinizdeki fotoğrafınız arasında çok fark var mıydı? (saç stili vb.)

İlk başta bir selfie videosu istedi, aktif olarak kafamı sağa sola yukarı çevirmemi istedi video sırasında. Kimlikteki adım ve soyadım aynı evet, doğum tarihinin gözükmesi gerekecek şekilde istiyorlar. Hesabımda kendi fotoğrafım yoktu. Kimliğimdeki ve selfieyle arada 5 yıl olduğu için haliyle bayağı bir fark vardı. :D